Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Preuzmi karticu, plati i poklon je tvoj!

  • Povrat u iznosu od 10 KM
  • Akcija važi do 31. marta 2023. godine
  • Samo za kartično i online plaćanje (POS i IPG servis)

2023 - srećan broj! Preuzmi karticu, plati i poklon je tvoj!

Promotivna kampanja ATOS BANK a.d. Banja Luka i kompanije Mastercard

ATOS BANK a.d. Banja Luka i kompanija Mastercard pokrenuli su promotivnu kampanju koja počinje 06.02.2023. godine i trajaće do kraja mjeseca marta.

Naime, prva 2023 klijenta koji u toku trajanja kampanje, preuzmu svoju novu Mastercard Debit karticu u najbližoj ATOS BANK poslovnici i obave jednu transakciju, ostvariće povrat u iznosu od 10 KM*. Važno je napomenuti da se ovo odnosi samo za kartično i online plaćanje (POS i IPG servis), koje nesumnjivo postaje sastavni dio svakodnevnih aktivnosti sve većeg broja građana.

ATOS BANK a.d. Banja Luka je završila proces rebrendiranja svih platnih kartica, i trenutno je u toku njihova zamjena, pri čemu se svim klijentima uručuju nove ATOS BANK platne kartice. U pitanju je novi dizajn kartica, koje su od sada u potpuno novom ruhu, prilagođene novom vizuelnom identitetu Banke.

Dakle, ukoliko posjedujete našu Mastercard Debit karticu, imate mogućnost da nakon preuzimanja rebrendirane kartice, obavite jedno plaćanje, te ostvarite povrat u iznosu od 10 KM.

* Napomena: Povrat novca se vrši nakon isteka kampanje koja traje do 31.03.2023. godine!

Trebate pomoć?