Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Bank@Work

Vaša Banka na Vašem radnom mjestu

Apliciraj online
  • Posebna ponuda samo za Vas!
  • Dolazak na Vaše radno mjesto sa pripremljenom dokumentacijom
  • Brzo, lako i jednostavno, bez dodatnih troškova i čekanja u poslovnicama

Bank@Work

Vaša Banka na Vašem radnom mjestu!

Bank@Work je koncept prodaje proizvoda banke koji omogućava unapređenje saradnje između poslovnog subjekta i njegovih zaposlenih sa jedne strane i banke partnera sa druge strane. Sam proces je zasnovan na koristima za sve učesnike koji se u njemu pojavljuju. Osnovu koncepta možemo sažeti u jednu rečenicu „Vaša banka na Vašem radnom mjestu“.

Ukoliko želite da ostvarite uštede u Vašem poslovanju ali i da Vašim zaposlenim obezbijedite specijalne uslove u vidu smanjenja kamatnih stopa ali i naknada za sve vrste bankarskih proizvoda onda ste na pravom mjestu !

Poslovni subjekti svakodnevno čine napore da povećaju dobit kombinujući povećanje prihoda i smanjenje troškova ali i nastoje da povećaju zadovoljstvo svojih zaposlenih što je jedan od osnovnih parametara koji preduzeće čine konkurentnim i uspješnim.

ATOS BANK AD Banja Luka Vam pruža mogućnost da ostvarite uštede odnosno da smanjite troškove u većini poslova koje obavljate sa bankom, kao što su platni promet ali i kamatne stope po svim vrstama kredita. Pored toga, nudimo Vam mogućnost da svojim zaposlenima pomognete da ostvare značajne uštede jer smo i za njih pripremili specijalne ponude u okviru našeg programa „Vaša banka na Vašem radnom mjestu“.

Napominjemo da je uključenje u program „Vaša banka na Vašem radnom mjestu“ potpuno BESPLATNO i za Vas kao poslodavca ali i za Vaše zaposlene.

Dinamika sadašnjice pojedincu uskraćuje slobodno vrijeme koje je svima jako dragocjeno. ATOS BANK AD Banja Luka Vam, pored uštede novca koju ćete ostvariti putem specijalnih uslova na svim proizvodima i uslugama banke, štedi i dragocjeno vrijeme!

Vrijeme više nećete trošiti na dolazak u banku, dovoljno je da nas kontaktirate i mi dolazimo kod Vas, gdje ćemo Vam prezentovati našu ponudu.

Počnite sa uštedama Već sada !

Ukoliko želite da posjetimo Vašu kompaniju popunite online zahtjev ili nas kontaktirajte putem e-mail adrese: [email protected].

Brzo, lako i jednostavno - bez čekanja u poslovnicama, uz posebne uslove a sve to u Vama odgovarajuće vrijeme na Vašem radnom mjestu.

Bank@Work - Vaša Banka na Vašem radnom mjestu!

Zainteresovan/a sam za Bank@Work ponudu

Unesite svoje kontakt podatke i mi ćemo Vam se javiti

Pošaljite zahtjev online i pojednostavite proces ugovaranja

Opis procesa

  • Popunite formu

    Popunite online formu

  • Kontakt

    Kontaktirace Vas naš Savjetnik za preduzeća

  • Sastanak

    Dolazak na Vaše radno mjesto sa pripremljenom dokumentacijom

Trebate pomoć?