Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

ATOS BANK završava rebrending – poslovnice Banke u novom ruhu

ATOS BANK a.d. Banja Luka tokom mjeseca juna u okviru kampanje predstavljanja, približila je klijentima novi brend kao i novo ime naše Banke.

 

Kroz korporativne vrijednosti za koje se zalažemo na najbolji način smo pokazali da će naše poslovne aktivnosti i dalje biti usmjerene prije svega na naše klijente, koji su nam na prvom mjestu i za koje smo uvijek TU. Sa više od 20 godina uspješnog poslovanja, bićemo i dalje podrška našim klijentima baš u trenutku kada im je potrebna.

 

“Naši timovi za rebrending su u prethodnom periodu bili jako vrijedni, kako bi sve naše poslovnice zasijale u novom ruhu. Rebrending Banke je jako važan dio cjelokupnog procesa predstavljanja novog vizuelnog identiteta, a sve to kako bi ojačali naš novi korporativni identitet. Integritet, povjerenje, posvećenost i poštovanje ostaju imperativni zadaci naše Banke, zahvaljujući kojima smo sve ove godine unapređivali svoje poslovanje i učinili da zajedno sa našim klijentima i zaposlenima, postanemo jedna od najuspješnijih banaka u Republici Srpskoj.“ izjavio je ovim povodom Sandro Mihajlović, član uprave ATOS BANK a.d. Banja Luka.

 

Društvena odgovornost i podrška zajednici u kojoj poslujemo će i dalje ostati stub i temelj naših korporativnih vrijednosti, a naša misija je uspostavljanje i održavanje dugoročnog poslovnog odnosa sa našim klijentima, kako bi u potpunosti zadovoljili njihove potrebe, te im pružili brze, efikasne i jednostavne bankarske usluge!

 

Trebate pomoć?