Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Nova pogodnost za klijente Sberbank a.d. Banja Luka

Bez naknade za podizanje gotovine u mreži bankomata Sberbank Srbija

Sberbank a.d. Banja Luka svojim klijentima od sada nudi novu pogodnost u vidu besplatnog podizanja gotovine na bankomatima Sberbank Srbija. 

„Ovu pogodnost mogu koristiti korisnici naših debitnih kartica za fizička lica (Visa Classic Debit i Mastercard debit). Sa ovim karticama naši klijenti mogu besplatno podizati gotovinu na bankomatima Sberbank Srbija. Prilikom podizanja gotovine na bankomatima Sberbank Srbija klijenti će plaćati samo konverziju bez plaćanja redovne naknade za korištenje tuđeg bankomata u inostranstvu.Na svim ostalim bankomatima u Srbiji i u drugim zemljama klijenti plaćaju punu cijenu koja se sastoji od naknade za podizanje gotovine na tuđim bankomatima i provizije za konverziju. „ izjavio je ovim povodom Nemanja Kovačević, rukovodilac Sektora digitalno i kartično bankarstvo Sberbank a.d. Banja Luka. 

Poslovne aktivnosti Sberbank a.d. Banja Luka su usmjerene na kreiranje i pružanje proizvoda i usluga koji će na adekvatan način odgovoriti potrebama i očekivanjima klijenata. Pogodnostima za klijente i kroz kontinuirano unapređenje poslovanja ova Banka gradi dugoročne odnose sa klijentima, a samim tim doprinosi zajednici u kojoj posluje.

 

Trebate pomoć?