Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Velika akcijska HIT štednja uz ATOS BANK

12.07.2022. Novosti

Kako bi odgovorili potrebama klijenata, ATOS BANK a.d. Banja Luka pripremila je veliku akcijsku ponudu za štedne uloge pod nazivom – HIT štednja.

 

Naime, Banka u ovom periodu nudi izuzetno povoljne uslove na standardnu oročenu štednju fizičkih lica u domaćoj i stranoj valuti. Posebna pogodnost odnosi se na klijente koji svoje zahtjeve za oročavanje sredstava upute putem web stranice, tako da kamatna stopa iznosi 3,00 %, a za zahtjeve zaprimljene u samoj poslovnici Banke primjenjuje se kamatna stopa od 2,50% za sve periode oročavanja.

 

Oročena štednja namijenjena je klijentima koji žele sigurno štediti na unaprijed određeni period i uz kamatnu stopu koja ostaje ista sve do isteka oročenja. Štedni ulozi su osigurani prema Zakonu o osiguranju depozita putem Fonda za osiguranje depozita kod Agencije za osiguranje depozita Bosne i Hercegovine. U ponudi ATOS Banke pored oročene štednje na raspolaganju su i slobodna štednja, štednja po viđenju, dječija štednja, rentna kao i otvorena štednja.

 

Više informacija o posebnoj akcijskoj ponudi oročene štednje, ali i o ostalim proizvodima i uslugama Banke možete pronaći na našoj web stranici https://atosbank.ba/, u najbližoj poslovnici Banke i putem besplatnog telefona Kontakt centra 0800 59 999.

 

Trebate pomoć?