Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Bez čekanja u poslovnicama – Otvorite tekući račun online za samo nekoliko minuta

Sberbank Banja Luka uvela je novu uslugu za svoje klijente – otvaranje tekućeg računa online. Ova usluga omogućava klijentima da bez čekanja u poslovnicama, za samo nekoliko minuta kreiraju i otvore tekući račun i to slanjem zahtjeva putem sajta Banke. Podnošenjem online zahtjeva za otvaranje računa, klijent neće čekati u poslovnici, a unošenjem osnovnih podataka kroz online zahtjev skraćuje se vrijeme koje će klijent provesti u filijali prilikom potpisivanja dokumentacije.

„Na ovaj način, kroz nekoliko jednostavnih koraka, klijent na zahtjevu na sajtu Banke popunjava potrebne podatke, skenira ličnu kartu i šalje zahtjev. Ova usluga odnosi se isključivo na nove klijente, a naše poslovne aktivnosti usmjerene su na kreiranje proizvoda i pružanje usluga koji će na adekvatan način odgovoriti potrebama i očekivanjima naših klijenata. Banka je usmjerena na povećanje efikasnosti u procesima, a sve u cilju pojednostavljenja ugovaranja proizvoda i zahtjeva klijenata.„ izjavio je ovom prilikom Siniša Kalaba, rukovodilac Sektora razvoja i upravljanja proizvodima.

Proces otvaranja računa se završava odlaskom klijenta u filijalu u zakazanom i unaprijed dogovorenom terminu zbog potpisivanja ugovora. Ovom jednostavnom i brzom uslugom, Sberbank Banja Luka ubrzala je proces otvaranja tekućeg računa, te svojim klijentima uštedila vrijeme i omogućila da brzo, bez čekanja u poslovnicama i gdje god se nalaze otvore tekući račun.

 

Trebate pomoć?