Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank a.d. Banja Luka: Pet računara za OŠ „Miroslav Antić“ iz Bistrice

Sberbank a.d. Banja Luka, u duhu društveno odgovornog poslovanja, već godinama doprinosi potrebama lokalnih zajednica. Kako bi i u ovoj godini nastavila da bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje donirala je pet računara Osnovnoj školi „Miroslav Antić„ iz Bistrice.

 „Drago nam je što smo u još jednoj školi u nizu osavremenili nastavni proces i obezbjedili kvalitetnije i uspješnije odvijanje nastave. Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja naše Banke i važan je dio korporativne kulture, a ova donacija predstavlja samo neke u nizu naših aktivnosti humanitarnog karaktera, kroz koje možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.„ istakli su ovim povodom iz Sberbank a.d. Banja Luka.

OŠ „Miroslav Antić„ iz Bistrice postala je bogatija za pet računara, zahvaljujući donaciji Sberbank a.d. Banja Luka. Đorđe Đaković, direktor ove škole izrazio je zahvalnost Sberbanci koja je prepoznala potrebe ove obrazovne ustanove i dala značajan doprinos ovoj školskoj ustanovi u budućnosti.

“ Sberbank a.d. Banja Luka je ovom donacijom poboljšala proces rada same škole s obzirom da se nastava u našoj školi odvija u tri objekta, u Jošikovoj Vodi, Borkovićima i Pervanu i svi objekti oskudjevaju sa računarima. Nekoliko računara sa kojima raspolažemo su stari i neupotrebljivi, te će ova donacija dati dodatnu motivaciju našim učenicima i zasigurno poboljšati kvalitet obrazovanja.“ istakao je Đaković.

 

Trebate pomoć?