Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank Banja Luka donirala računare Tehnološkoj školi

Sberbank Banja Luka nastoji da što više bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje i da učestvuje u društveno odgovornim projektima, te je u aprilu donirala pet računara Tehnološkoj školi u Banjaluci. Računari su namijenjeni računarskom kabinetu ove škole, a učenicima će omogućiti kvalitetniji i sadržajniji rad.

Dejan Čutura, direktor Tehnološke škole u Banjaluci je u ime škole preuzeo računare, te se zahvalio Sberbanci što je prepoznala njihove potrebe i istakao da će ova donacija omogućiti učenicima sticanje znanja i vještina koje su im neophodne na putu ličnog i profesionalnog razvoja. Donacijom računara Tehnološkoj školi, Sberbank Banja Luka je dala značajan doprinos ovoj školskoj ustanovi u budućnosti.

Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja naše Banke i važan je dio korporativne kulture, a ova donacija predstavlja samo neke u nizu naših aktivnosti humanitarnog karaktera, kroz koje možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.

 

Trebate pomoć?