Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank osvojila nagradu „Digital Communications AWARDS 2018“

Moskva – Digitalni projekat Sberbanke “Best of Business Partners” je dobio prvu nagradu u kategoriji digitalnih postignuća za “Strategiju godine Digital Communications AWARDS 2018”.

Bestofpartners.com je prva otvorena i besplatna online platforma na kojoj se mogu pronaći informacije o poslovnim partnerima iz cijelog svijeta. Ova platforma pruža korisnicima mogućnost da traže poslovne partnere, jednostavno dostavljaju ponude vezane za aktivnosti inostranih ekonomija, te da prodaju svoju robu u bilo koju zemlju bez posrednika.

Žiri je naglasio da je pri ocjenjivanju bio veoma bitan inovativni pristup Sberbank kod izrade strategije koja bi podržala ruske kompanije u njihovom poslovanju na inostranim tržištima, te na taj način pomogla razvoju njihovih operacija.

“Ovo je prva i veoma važna nagrada za nas. Naš projekat je prepoznat zahvaljujući predanom radu i konstantnom trudu našeg cjelokupnog tima.,” izjavio je ovim povodom izvršni direktor Sberbank Rusija Arsen Dumikyan.

Digital Communications AWARDS se dodjeljuje najuspešnijim kompanijama, projektima i proizvodima koji koriste najsavremenije komunikacione tehnologije i alate za promociju. Više informacija o projektu Sberbanke “Best of Business Partners” na linku: https://bestofpartners.com/en

 

Kontakt za medije:

Služba marketinga i komunikacija

Jevrejska 71, Banja Luka

Tel.: 051/246-441

[email protected]

 

Trebate pomoć?