Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Obilježavanje Svjetskog dana štednje

Sberbank a.d. Banja Luka misli na budućnost najmlađih

Sberbank a.d. Banja Luka, već tradicionalno, šestu godinu za redom poklanja vrijedne poklone bebama rođenim u Republici Srpskoj na dan 31. oktobar - Svjetski dan štednje. 

S obzirom da dolazak prinove predstavlja jedan od najsrećnijih trenutaka u životu jedne porodice, Sberbank a.d. Banja Luka se svake godine trudi da učini ovaj dan još radosnijim, te roditeljima svih beba rođenih na teritoriji Republike Srpske, poklanja štedne knjižice sa početnim novčanim ulogom od 100 KM na štednom računu, a porodiljama poklon u vidu paketa za dezinfekciju i higijenu, i sve to u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom.Ove aktivnosti se odvijaju u sklopu obilježavanja Svjetskog dana štednje. 

„Svjetski dan štednje svake godine obilježavamo kao važan i značajan datum, i to sa roditeljima i našim najmlađim sugrađanima, te ih na ovaj način podsjećamo koliko se štednjom i odgovornim odnosom prema novcu stvara sigurnija budućnost. Uručenjem štednih knjižica sa ulogom od 100KM na štednom računu, i ove godine uveličavamo jedan od najljepših trenutaka svakog roditelja, te im na ovaj simboličan način našim gestom želimo srećnu i bezbjednu budućnost“, izjavio je ovim povodom Sandro Mihajlović, član Uprave Sberbank a.d. Banja Luka. 

Načelnica Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC RS prof.dr Vesna Ećim- Zlojutro izrazila je zahvalnost Sberbanci na darivanju beba rođenih na dan 31.10.2020. godine. 

„Sberbank a.d. Banja Luka, svake godine, sada već tradicionalno skreće pažnju na značaj Svjetskog dana štednje, te omogućava da naše bebe postanu najmlađe štediše, te im se ovim putem još jednom zahvaljujemo, i sigurni smo da će se ova tradicija nastaviti i u godinama koje dolaze“, izjavila je Ećim - Zlojutro.

 

Trebate pomoć?