Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank a.d. Banja Luka donirala računare za dvije osnovne škole u Brodu

Kao društveno odgovorna institucija, Sberbank a.d. Banja Luka se trudi da vodi računa o budućnosti mladih ljudi, te da što više bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje, kako bi na taj način doprinijela stvaranju boljeg i naprednijeg okruženja za sve nas. Ove godine, Sberbank a.d. Banja Luka nastavlja sa aktivnostima humanitarnog karaktera, te je ovaj put donirala računare za dvije osnovne škole u Brodu. U pitanju su OŠ „Sveti Sava“ i OŠ „Liješće“, a ovom prilikom su predstavnici Sberbank a.d. Banja Luka posjetili ove škole, te uručili donacije. 

„Nastojimo da kroz društvenu odgovornost, koja je jedno od osnovnih načela poslovanja naše Banke, pružimo podršku obrazovnim ustanovama, te smo se ovaj put odlučili da doniramo računare za dvije osnovne škole u Brodu, sa željom da doprinesemo kvalitetnijem ali i sadržajnijem radu učenika.“ izjavila je ovim povodom Ankica Bijelić, rukovodilac Filijale Modriča, koja je ispred Sberbank a.d. Banja Luka i uručila ovu donaciju. 

Dvije osnovne škole iz Broda su od sada bogatije za računare, zahvaljujući donaciji Sberbank a.d. Banja Luka. Donaciju su ispred ove dvije škole primili Brane Gojković, direktor OŠ „Sveti Sava“ Brod i zamjenik direktora Daliborka Rijić i Mirjana Vrač, ispred OŠ „Liješće“. Predstavnici obe škole su izrazili zahvalnost Sberbanci što je prepoznala njihove potrebe i dala značajan doprinos ovim školskim ustanovama u budućnosti. Oni su naglasili da će ova donacija zasigurno dati dodatnu motivaciju učenicima i poboljšati kvalitet obrazovanja, te im omogućiti bolji pristup savremenim tehnologijama.

 

Trebate pomoć?