Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Velika nagradna igra

Uz Sberbank Banja Luka i Mastercard® osvojite putovanje u Moskvu

Sberbank Banja Luka u saradnji sa kompanijom Mastercard® organizuje veliku nagradnu igru, a glavna nagrada je putovanje za dvoje u jedinstvenu Moskvu. Nagradna igra je počela 1. oktobra i trajaće do 30.oktobra 2019. godine.

Pravo na nagradnu igru ostvaruju korisnici Mastercard Debit, Mastercard Standard i Mastercard Gold kartice Sberbank Banja Luka, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srpske, pod uslovom da za vrijeme trajanja nagradne igre obave najmanje jednu kupovinu sa ovim karticama. Korisnici kupovinu treba da obave na bilo kojem prodajnom mjestu koje prihvata Mastercard kartice u zemlji i svijetu. Nakon svake učinjene transakcije korisnik Mastercard Debit, Mastercard Standard i Mastercard Gold kartice Sberbank Banja Luka ostvaruje pravo za ulazak u jedinstvenu bazu podataka. Svaki učesnik može ostvariti pravo na samo jednu nagradu. Banka će izvršiti kompjutersko javno izvlačenje dobitnika.

Srećni dobitnik glavne nagrade imaće priliku da uživa u čarima grandiozne Moskve, a pored ovog putovanja za dvoje, Sberbank Banja Luka obezbjedila je i druge vrijedne nagrade: dva Sony televizora ( 55” 4K Android ) i dva Samsung Galaxy S10+ telefona.

Izvlačenje srećnih dobitnika će biti održano 12. novembra 2019. godine u prostorijama banke, a imena dobitnika će biti objavljena do kraja novembra.

Više informacija o nagradnoj igri, kao i o drugim proizvodima i uslugama Sberbank Banja Luka možete pronaći na internet stranici www.sberbankbl.ba.

 

Trebate pomoć?