Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

ATOS BANK a.d. Banja Luka – Mi smo tu. Vama najbliži!

31.05.2022. Novosti

Sberbank a.d. Banjaluka, čiji je vlasnik Nova banka a.d. Banja Luka, od sada i zvanično posluje pod novim poslovnim imenom – ATOS BANK a.d. Banja Luka. Naime, u mjesecu maju je okončan proces promjene vlasništva, kao i promjene poslovnog imena banke. 

Tokom prethodnih 20 godina, koliko poslujemo na tržištu Republike Srpske, zalaganjem naših zaposlenih i lojalnošću naših klijenata gradili smo zajedno povjerenje uspješnim radom, što će i dalje ostati slučaj. Trudićemo se da i dalje budemo Banka koja kontinuirano razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit klijenata i zajednice u kojoj posluje, te ćemo i dalje graditi dugoročne i harmonične odnose, sa našim klijentima. Strateško opredjeljenje ATOS BANK a.d. Banja Luka će biti usmjereno na brzo, jednostavno i efikasno pružanje bankarskih usluga, kako bismo u potpunosti zadovoljili potrebe naših klijenata, koji su nam uvijek na prvom mjestu. Pružamo PODRŠKU našim klijentima, baš onda kada im je potrebna, a proizvodi i usluge naše Banke su kreirane upravo u skladu sa njihovim zahtjevima i potrebama. Pratimo savremene trendove poslovanja, te napredujemo i RASTEMO zajedno sa našim klijentima. Otvoreni smo za NOVA ISKUSTVA i potrebe svakog klijenta. Društvena odgovornost i podrška zajednici u kojoj poslujemo su stub i temelj naših korporativnih vrijednosti, a povjerenje, kvalitet, sigurnost, snaga i pouzdanost ostaju imperativni zadaci naše Banke. ATOS BANK a.d. Banja Luka će nastaviti i dalje da štiti interese svojih klijenata, te da im ostane jak i pouzdan partner, kako bi im i u budućnosti obezbijedili stabilnost I kvalitet usluga na najvišem nivou. Mi smo tu, vama najbliži, kako bi vam na najbolji mogući način olakšali poslovanje te ponudili još savremenija bankarska rješenja. 

Vaša ATOS BANK a.d. Banja Luka

 

Trebate pomoć?