Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Koristite mobilno bankarstvo Sberbank a.d. Banja Luka bez mjesečne naknade!

Kao društveno odgovorna institucija koja uvijek osluškuje potrebe svojih klijenata, Sberbank a.d. Banja Luka će se i u mjesecima koji su ispred nas truditi da ispuni očekivanja klijenata, te da im olakša svakodnevno poslovanje. Naime, sve svoje klijente koji u narednom periodu podnesu zahtjev za korištenje usluge mobilnog bankarstva, Sberbank a.d. Banja Luka će osloboditi plaćanja mjesečne naknade za korištenje ove usluge, i to do kraja godine. 

„U skladu sa novonastalom situacijom, kao i mjerama prevencije koje se sprovode zbog širenja korona virusa, odlučili smo da svojim klijentima omogućimo korištenje mobilnog bankarstva, bez mjesečne naknade. Svoje transakcije klijenti mogu da obavljaju bez odlaska u poslovnicu Banke, iz sigurnosti svog doma, koristeći aplikaciju mSberbankBL. Uz naše mobilno bankarstvo klijenti imaju jednostavan i bezbjedan pristup svim svojim računima, potpunu kontrolu vlastitih finansija, te mogu da obavljaju plaćanja 24/7. Na ovaj način, preduzimamo sve kako bi klijentima olakšali svakodnevno poslovanje sa Bankom, te kako bi izbjegli nepotrebne kontakte u poslovnicama. Zdravlje i sigurnost naših klijenata nam je na prvom mjestu.“, poručili su iz Sberbank a.d. Banja Luka, i ovim putem pozvali klijente da ostanu u svojim domovima, te da na taj način budu odgovorni prema sebi, ali i prema drugima. 

Pozivamo sve svoje klijente da svoje finansijske obaveze izvršavaju putem našeg mobilnog bankarstva mSberbankBL i time zaštite svoje zdravlje, ali i obraduju svoj kućni budžet. 

Više informacija o usluzi mobilnog bankarstva možete pronaći na: https://www.sberbankbl.ba/Content/Read/msberbankbl

 

Trebate pomoć?