Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Vanredne vijesti!

01.03.2022. Novosti

Odluka Agencije za bankarstvo Republike Srpske

Cijenjeni klijenti,

Usljed geopolitičkih dešavanja koja su van kontrole Banke a čiji negativan uticaj, u smislu potražnje građana za svojim sredstvima, može da naruši njenu likvidnost i likvidnost bankarskog sektora u Republici Srpskoj u cjelini, Agencija za bankarstvo Republike Srpske je u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima donijela odluku o restrukturisanju Banke u narednih 48 sati.

Kako bi se obezbjedilo očuvanje likvidnosti Banke i zaštitili depoziti klijenata, Agencija za bankarstvo Republike Srpske je donijela odluku da Banka u sljedećih 48 sati zaključno sa četvrtkom, 03.03.2022. godine, obustavi obavljanje usluga platnog prometa, bez obzira na kanale primanja platnih naloga. Odluku pričitajte OVDJE.

Zahtjevi za isplatu gotovine će se tretirati u skladu sa kapacitetima Centralne banke BiH za distribuciju gotovine.

Zahtjevi za isplatu gotovine sa transakcionih računa i računa po viđenju u iznosima do 1.000 KM se mogu realizovati u poslovnicama Banke u toku radnog vremena poslovnica.

Zahtjevi za isplatu gotovine sa transakcionih računa i računa po viđenju u iznosima preko 1.000 KM će se primati u poslovnicama Banke u toku radnog vremena poslovnica a realizovati u periodu od 48 do 72 sata, o čemu će klijenti biti obavješteni putem telefona. Klijenti koji ne dobiju poziv u roku od 48 sati od trenutka predaje zahtjeva se mogu lično informisati o vremenu realizacije svog zahtjeva u poslovnicama Banke u toku radnog vremena poslovnica.

Zahtjeve za isplatu gotovine po oročenim depozitima možete predati u poslovnicama Banke u toku radnog vremena poslovnica uz prilaganje ugovora o oročenom depozitu a o odluci po zahtjevima će te biti obavješteni u skladu sa ugovornim odredbama.

Naše platne kartice, POS terminali i bankomati će raditi u standardnom režimu bez ograničenja i u skladu sa važećim limitima.

Vaši depoziti su sigurni, molimo Vas za malo strpljenja.

Vaša Sberbank a.d. Banja Luka

 

Trebate pomoć?