Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Obavještenje!

02.03.2022. Novosti

Cijenjeni klijenti,

Obavještavamo vas da Sberbank a.d. Banja Luka od 03.03.2022. godine nastavlja neometano sa pružanjem usluga u svim poslovnicama Banke.

Spajanjem Nove Banke a.d. Banja Luka i Sberbank a.d. Banja Luka, učvršćuje se liderska pozicija najveće domaće Banke na tržištu Republike Srpske. U novom sastavu ćemo još snažnije štititi interese naših klijenata, domaće privrede i domaćeg kapitala.

Klijente koji žele isplatu gotovine ili raskid ugovora o oročenom štednom ulogu, molimo da podnošenjem zahtjeva zakažu svoj termin za realizaciju istog.

Na raspolaganju vam je besplatan broj Kontakt centra: 080059999 kao i online formulari (Zahtjev za isplatom gotovine sa transakcionog računa / računa po viđenju i Zahtjev za prijevremeni raskid ugovora o oročenom štednom ulogu), te ihmožete preuzeti na našem veb sajtu: www.sberbankbl.ba

Molimo vas da sve informacije pratite na zvaničnim kanalima Sberbank a.d. Banja Luka, na kojima ćemo klijente blagovremeno obavještavati o svim informacijama u narednom periodu.

Srdačan pozdrav!

Sberbank a.d. Banja Luka 

 

Trebate pomoć?