Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

ATOS BANK od ove sezone uz Gradsko pozorište Jazavac

ATOS BANK a.d. Banja Luka godinama unazad nastoji da kroz angažmane na projektima društvene odgovornosti radi na stvaranju čvrstih veza sa zajednicom u kojoj posluje i boljem razumijevanju njenih potreba, a od ove godine pokrovitelj je sezone Gradskog pozorišta Jazavac.

“Želim, prije svega, da izrazim veliko zadovoljstvo što smo od ove sezone ponosni prijatelji Gradskog pozorišta Jazavac, čiji rad izuzetno poštujemo i pratimo, te smo iz tog razloga odlučili da damo punu podršku ovom pozorištu, koje godinama unazad daje veliki doprinos razvoju kulture i pozorišne umjetnosti. Strateški smo usmjereni na podršku svemu onome što vrijedi i što je značajno. Smatramo da ulaganjem u kulturu njegujemo status društveno odgovorne finansijske institucije, te samim tim pružamo podršku zajednici u kojoj poslujemo. Takođe nam se bliži i četrnaest Međunarodni festival glumca Zaplet te ću iskoristitii priliku i ekipi iz Gradskog pozorišta Jazavac poželjeti sreću i uspjeh, i sigurna sam da će ovaj festival kao i uvijek okupiti veliki broj poštovalaca pozorišne umjetnosti, a ATOS BANK a.d. Banja Luka će biti tu, prateći i podržavajući sve ono što ovo pozorište radi.“ izjavila je ovim povodom Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija.

Ljubiša Savanović, organizator Gradskog pozorišta Jazavac i selektor ovogodišnjeg Međunarodnog festivala glumca ZAPLET 14 zahvalio se ovoj Banci na podršci i izrazio zadovoljstvo što su od ove godine uz njih, te što su prepoznali značaj svega onoga što oni kao pozorište rade.

ATOS BANK a.d. Banja Luka će nastojati i dalje da kroz angažmane na projektima društvene odgovornosti doprinosi stvaranju boljeg i naprednijeg okruženja za sve nas.

 

Trebate pomoć?