Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank a.d. Banja Luka donirala novac za nabavku klupa i opreme

U skladu sa vođenjem politike društveno-odgovornog poslovanja Sberbank a.d. Banja Luka je kroz donaciju novčanih sredstva učestvovala u akciji nabavke novih klupa i opremanja učionica za područnu Osnovnu školu “Mladen Stojanović” u Klašnicama kod Laktaša.

Sberbank a.d Banja Luka je i ovaj put prepoznala potrebe najmlađih stanovnika u jednoj maloj lokalnoj zajednici, a sa aktivnostima podrške onima kojima je to najbotrebnije će nastaviti i u narednom periodu.

Sanja Kurbalija, portparol Sberbank a.d. Banja Luka je istakla da se nada da će učenici sada provoditi još ljepše školske dane u novim klupama i radeći sa novom opremom u svojoj školi.

“Mislim da smo bar u maloj mjeri đacima iz Klašnica osvježili prostor u kome provode svoje najveselije, đačko doba.”, rekla je Kurbalija.

Zoran Smiljanić, direktor Osnovne škole “Mladen Stojanović” se u ime roditelja i učenika ove škole, najsrdačnije zahvalio Sberbanci na učešću u akciji skupljanja novca za nove klupe i opremu škole.

“Sretni smo zbog uspostavljanja saradnje između nas, ali i zbog činjenice da je Sberbank a.d. Banja Luka prepoznala potrebu i važnost ove akcije,”, rekao je on.

Smiljanić je podsjetio da je primarni cilj akcije bio da se djeci koja pohađaju nastavu u ovoj školi omoguće što bolji uslovi za boravak i praćenje nastavnog procesa u njoj.

On je naglasio i to da su zajedničkim snagama, i uz svesrdnu pomoć Sberbank a.d. Banja Luka, danas najmlađim đacima uljepšali okruženje u kome uče, razvijaju se, napreduju i obrazuju se.

“Zbog uspješne realizacije prikupljanja donacija za novu opremu danas su sretni su đaci, roditelji i mi zaposleni u ovoj školi”, naglasio je on na kraju.

Sberbank a.d. Banja Luka će i ubuduće nastaviti da osluškuje istinske potrebe svih kategorija društva i nastaviti sa aktivnostima podrške života u lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj.

 

Trebate pomoć?