Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank a.d. Banja Luka i ove godine banka koja uživa najveće povjerenje klijenata

Sberbank a.d. Banja Luka se ove, kao i prošle godine pozicionirala kao prva najčešće preporučena banka među svim korisnicima bankarskih usluga u Republici Srpskoj.

Rezultat je ovo nedavno objavljenog istraživanja agencije Valicon, koji pokazuje da je Sberbank a.d. Banja Luka ubjedljivo vodeća banka, odnosno banka koja je najviše preporučena od strane svojih primarnih klijenata. Takođe, ova Banka uživa najveće povjerenje od strane korisnika bankarskih usluga u Republici Srpskoj.

„U okviru ovog istraživanja smo pokazali da su kvalitet servisa, snaga brenda, lojalnost i povjerenje klijenata najbitniji pokazatelji naše pozicije na tržištu. Veoma smo zadovoljni rezultatima istraživanja, i što smo i ove godine prepoznati kao banka koju klijenti rado preporučuju drugima. Nastojimo da svojim uslugama i proizvodima zadovoljimo, ali i prevaziđemo potrebe i očekivanja klijenata, koji su nam pokazali da su to i prepoznali.“ izjavila je Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija Sberbank Banja Luka.

 

Trebate pomoć?