Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank Banja Luka, lider na tržištu Republike Srpske prema posljednjem istraživanju Valicona!

Sberbank Banja Luka učvrstila je svoju lidersku poziciju na bankarskom tržištu Republike Srpske – pokazuju rezultati nedavno objavljenog istraživanja renomirane kompanije Valicon, prema kojem je Sberbank Banja Luka prva Banka u mislima građana. Istraživanje je sprovedeno na teritoriji Republike Srpske na uzorku od preko 500 ispitanika, kojima je postavljeno pitanje: „Koja Banka vam prva pada na pamet?“. 

„Hvala vam što smo vaš prvi izbor! Izuzetno smo srećni i ponosni što smo uspjeli da ostvarimo još jedan od strateških ciljeva Banke. Prva pozicija u kategoriji TOM (eng.TOM-Top Of Mind, Banka koja vam prva padne na pamet) je dokaz da osluškujemo potrebe naših klijenata i da konstantno pratimo tržišne trendove. Ovakav rezultat smo postigli zahvaljujući predanom radu i trudu naših zaposlenih, našim klijentima koji nam ukazuju povjerenje sve ove godine, kao i na značajnim investicijama realizovanim u proteklih nekoliko godina, a koje se tiču novih i modernih tehnologija u bankarstvu. Bez svega navedenog, ovakve rezultate ne bismo postigli“, izjavila je Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija.

Analizirajući relevantnost brenda, Sberbank Banja Luka se nalazi u grupi „hot players“, odnosno u grupi banaka koje imaju značajnije tržišno učešće, ali i koje imaju visok potencijal za pridobijanje novih klijenata i potencijal povećanja tržišnog učešća.

„Sberbank Banja Luka će i dalje nastaviti da uvodi nove i savremene bankarske proizvode i usluge, kako bi zadovoljila potrebe klijenata sa kojima razvijamo dugoročne partnerske odnose“, dodala je Ševa.

 

Trebate pomoć?