Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank a.d. Banja Luka podržala sportsku priču rukometnog asa Mladena Bojinovića

Sberbank a.d. Banja Luka u mjesecu julu ove godine podržala je rukometni kamp "MLADEN BOJINOVIĆ DUGI - TREBINJE 2021", koji je održan u sportskom kompleksu Grada Sunca. Time je započeta saradnja sa ovim sportskim događajem kao i Mladenom Bojinovićem, svjetski poznatim rukometnim asom.

„Promocija događaja koji promovišu sport i zdrav život jedna je od vrijednosti koju Sberbank njeguje, te nastojimo da pružimo podršku i sportskim događajima poput rukometnog kampa koji je ovog ljeta održan u Trebinju, a koji predvodi Mladen Bojinović Dugi, svjetski poznato rukometno ime. Snagu i vrijednost sporta prepoznajemo od samog početka našeg poslovanja, te nam je zadovoljstvo što smo ove godine bili dio ove rukometne priče, koja je okupila veliki broj djece kojoj je ovaj kamp sigurno bio jedno od najboljih sportskih iskustava do sada. Ponosni smo na ovu uspješnu sportsku saradnju sa gospodinom Bojinovićem, koji je juče posjetio našu Banku i uručio nam zahvalnicu u vidu dresa koji je izrađen za potrebe kampa i sa potpisom ove rukometne legende. Radujemo se nastavku saradnje, te se nadamo da će ovaj kamp iznjedriti nove rukometne zvijezde.“ izjavio je ovo Sandro Mihajlović, član Uprave Sberbank a.d. Banja Luka.
Program ovog kampa i tim trenera predvodi proslavljeni rukometaš Mladen Bojinović, čije se ime s poštovanjem izgovara u svijetu rukometa.

„Siguran sam da je naš Rukometni kamp koji je održan ovog ljeta u Trebinju bio vrhunsko iskustvo na početku sportskog puta mladih i budućih rukometaša, te da su kroz igru, zabavu i kvalitetne treninge ovaj sport doživjeli na poseban način. Sa posebnom pažnjom smo pripremali program Kampa kako bi svi učesnici bili zadovoljni. Veliko hvala Sberbanci koja je prepoznala značaj našeg kampa te nam pružila podršku u realizaciji istog.“ izjavio je Mladen Bojinović, prilikom posjete Centrali Sberbank a.d. Banja Luka. 

 

Trebate pomoć?