Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Digitalni servisi Sberbank dobili najviše ocjene

Sberbank digitalni servisi su dobili najvišu ocjenu i međunarodno priznanje u Rusiji od strane magazina Global Finance. Global Finance je mjesečni magazin osnovan 1987. godine od kada važi za jedan od vodećih svjetskih poslovnih magazina. Svake godine Global Finance bira najbolje finansijske institucije širom svijeta. Priznanja koje dodjeljuje magazin Global Finance predstavljaju priznat i pouzdan standard izvrsnosti.

Sberbank je osvojila tri nominacije u Centralnoj i istočnoj Evropi u kategorijama: “Najbolje plaćanje računa”, “Najbolja aplikacija mobilnog bankarstva”, te “Najbolje SMS bankarstvo”.

Alexander Torbakhov, zamjenik Predsjednika Izvršnog odbora Sberbank je ovim povodom izjavio: “Naši digitalni proizvodi se redovno prepoznaju kao najbolji na tržištima na kojima je Sberbank prisutna. Naši klijenti očekuju od nas da im pružamo digitalne servise u skladu sa svjetskim standardima pa čak i da prevaziđemo njihova očekivanja.”

Kao sastavni dio svoje analize, Global Finance uzima u obzir kvantitativne faktore kao i subjektivne kriterijume. Objektivni kriterijumi uključuju akviziciju klijenata koji koriste digitalne servise, povećanje baze klijenata, funkcionalnosti digitalnih proizvoda i strategiju servisa, razvoj novih poslovnih oblasti i inovativnih servisa. Subjektivni kriterijumi uključuju mišljenje analitičara, bankarskih savjetnika i drugih svjetskih stručnjaka iz oblasti ove profesije.

Sberbank a.d. Banja Luka razvija u skladu sa standardima i digitalnom strategijom grupacije ponudu digitalnih servisa, a detaljne informacije o istima se mogu pronaći na internet stranici www.sberbankbl.ba 

 

Trebate pomoć?