Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Global Finance: Sberbank najinovativnija digitalna banka u CEE

Banja Luka – Magazin Global Finance je proglasio Sberbank za najinovativniju digitalnu banku u centralnoj i istočnoj Evropi (CEE). Najbitniji kriterij koji se razmatra prilikom dodjele nagrada je nivo korištenja savremenih tehnologija u pružanju usluga klijentima.

Sberbank je takođe osvojila nagradu u kategoriji “Najbolja prezentacija na društvenim mrežama”, koja se dodjeljuje bankama sa inovativnim i efikasnim digitalnim komunikacijskim projektima na društvenim mrežama. Pored toga Sberbank je po četvrti put osvojila prvo mjesto u kategoriji “Najbolje SMS bankarstvo.” U ovoj kategoriji fokus je na funkcionalnosti i korisničkom iskustvu prilikom korištenja bankarskih usluga putem SMS poruka.

Global Finance razmatra aspekte koji se kreću od objektivnih do subjektivnih kriterija. Objektivni kriteriji uključuju: privlačenje i servisiranje digitalnih klijenata, rast broja digitalnih klijenata, širinu ponude proizvoda, kao i razvoj novih oblasti poslovanja i inovativnih usluga. Subjektivni kriteriji uključivali su mišljenja analitičara, bankarskih konsultanata i drugih iz oblasti međunarodnog bankarstva. Dobitnici nagrada se biraju iz više od 150 zemalja širom svijeta. Početkom avgusta je magazin Global Finance proglasio digitalno korporativno bankarstvo Sberbank za najbolje u Rusiji. Sberbank se takođe našla na prvom mjestu u još tri kategorije korporativnog poslovanja u centralnoj i istočnoj Evropi, a to su najbolje usluge online portala, najbolje integrisana korporativna internet stranica i najinovativnija digitalna banka.

Sandro Mihajlović, član Uprave Sberbank a.d. Banja Luka je ovim povodom izjavio da je digitalizacija bankarskih proizvoda i usluga fokus razvoja poslovanja Sberbank grupacije. On dalje nastavlja: „Ponosni smo što smo dio grupacije koja konstantno unapređuje svoje poslovanje za dobrobit naših klijenata, ali i što su napori i predan rad prepoznati i nagrađeni od strane međunarodnog magazina Global Finance. Mi ćemo i dalje da unapređujemo naše proizvode i usluge u skladu sa našom digitalnom strategijom, a sve u cilju povećanja zadovoljstva naših klijenata. “

 

           

Kontakt za medije:

Služba marketinga i komunikacija

Jevrejska 71, Banja Luka

Tel.: 051/246-441

[email protected]

 

Trebate pomoć?