Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Mastercard i Sberbank a.d. Banja Luka vas nagrađuju

Kompanija Mastercard i Sberbank a.d. Banja Luka su organizovali Veliku Mastercard nagradnu igru, a glavna nagrada je automobil Fiat TIPO.

Nagradna igra počinje 1. oktobra i trajaće do 30. oktobra 2018. godine. Pravo na nagradu ostvaruje korisnik Mastercard Debit, Mastercard Standard i Mastercard Gold kartice Sberbank a.d. Banja Luka sa prebivalištem na teritoriji Republike Srpske pod uslovom da za vrijeme trajanja nagradne igre obavi najmanje jednu kupovinu sa Mastercard Debit, Mastercard Standard i Mastercard Gold karticom Sberbank a.d. Banja Luka na bilo kojem prodajnom mjestu koje prihvata Mastercard karticu u zemlji i svijetu, u iznosu većem ili jednakom od 20,00 KM. Nakon svake učinjene transakcije korisnik Mastercard Debit, Mastercard Standard i Mastercard Gold kartice Sberbank a.d. Banja Luka ostvaruje pravo za ulazak u jedinstvenu bazu podataka. Svaki učesnik može ostvariti pravo na samo jednu nagradu. Banka će izvršiti kompjutersko javno izvlačenje dobitnika.

Sberbank a.d. Banja Luka će nagraditi tri srećna dobitnika sljedećim nagradama:

  1. Automobil Fiat TIPO 1.4
  2. GoPro kamera HERO6 black
  3. Aparat za kafu Illy

 

Izvlačenje srećnih dobitnika će se održati 15. novembra 2018. godine u prostorijama banke, a imena dobitnika će biti objavljena do kraja novembra.

Više informacija o nagradnoj igri, kao i o drugim proizvodima i uslugama Sberbank a.d. Banja Luka možete pronaći na internet stranici www.sberbankbl.ba, pozivom kontakt centra 0800 59 999 ili lično u poslovnicama.

Kontakt za medije:

Služba marketinga i komunikacija

Jevrejska 71, Banja Luka

Tel.: 051/246-441

[email protected]

 

Trebate pomoć?