Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Nenamjenski i zamjenski krediti Sberbank Banja Luka „Juče želja, danas stvarnost!“

Banja Luka - Sberbank a.d. Banja Luka je počela sa promocijom nenamjenskih i zamjenskih kredita pod sloganom „Juče želja, danas stvarnost!“.

 

Sberbank a.d. Banja Luka je kreirala kreditnu ponudu sa mnogim pogodnostima za korisnike kao što su mogućnost refinansiranja postojećih kreditnih obaveza, mogućnost ugovaranja dodatnog osiguranja od rizika, niži troškovi obrade kredita za korisnike paketa računa, mogućnost izbora između fiksne i promjenljive kamatne stope.

 

„Naša ponuda nenamjenskih i zamjenskih kredita „Juče želja, danas stvarnost!“ je kreirana u skladu sa finansijskim potrebama i zahtjevima naših klijenata. Osluškivali smo njihove komentare i sugestije, te se potrudili da kreiramo ponudu kredita, koja će ispuniti, ali i prevazići očekivanja klijenata. U današnje vrijeme brzog i dinamičnog načina života shvatili smo da je jako bitno, pa i presudno da sve zahtjeve klijenata rješavamo brzo i jednostavno, jer je upravo to ono što klijenti žele. Odluku o kreditnom zahtjevu donosimo najdalje u roku od 24 sata, što smo i komunicirali putem slogana naše nove kampanje „Juče želja, danas stvarnost!“. Ponuda kredita je takođe prilagođena klijentima koji žele refinansirati postojeće kreditne obaveze kako bi time dobili jednu manju ratu, ali i dodatna sredstva na raspolaganje.“, izjavio je član Uprave Sberbank a.d. Banja Luka, g-din Sandro Mihajlović. On je naglasio da je maksimalan iznos kredita 50 hiljada konvertibilnih maraka a maksimalan rok otplate120 mjeseci sa kamatnom stopom već od 3.50% (EKS 5.65%). Još jedna od pogodnosti je mogućnost pauze u otplati kredita, a kredit se odobrava bez žiranata i bez hipoteke.

 

Zahtjev za nenamjenske i zamjenske kredite,kao i za sve ostale proizvode Sberbank a.d. Banja Luka je moguće podnijeti online, putem internet stranice banke www.sberbankbl.ba.

Više informacija o proizvodima i uslugama svi zainteresovani mogu dobiti na besplatan broj kontakt centra 0800 59 999,lično u poslovnicama Sberbank a.d. Banja Luka kao i putem internet stranice banke www.sberbankbl.ba.

        

Kontakt za medije:

Služba marketinga i komunikacija

Jevrejska 71, Banja Luka

Tel.: 051/246-441

[email protected]

 

Trebate pomoć?