Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

„Visa vas vodi na FIFA World Cup“ sa Sberbank a.d. Banja Luka Visa karticama

Kompanija Visa je organizovala nagradnu igru pod nazivom „Visa vas vodi na FIFA World Cup“, a koja traje od 21. marta do 19. aprila 2018. godine. Nagrade su dva turistička aranžmana za putovanje u Rusiju na FIFA Svjetsko prvenstvo za dvije osobe. Izvlačenje srećnih dobitnika će se obaviti 23. aprila 2018. godine.

 

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju korisnici Visa platnih kartica, koji u navedenom periodu izvrše najmanje jednu platnu transakciju, te transakciju prijave na zvaničnoj internet stranici kompanije Visa. U svojoj širokoj ponudi platnih kartica Sberbank a.d. Banja Luka nudi dvije Visa platne kartice sa kojima je moguće učešće u nagradnoj igri, a to su Visa Electron i Visa Classic kartice.

Visa Electron je debitna platna kartica Sberbank a.d. Banja Luka koja je namijenjena za plaćanja na prodajnim mjestima u zemlji, svijetu i na internetu, te omogućava podizanje gotovine na bankomatima širom zemlje i svijeta, a izdaje se uz svaki transakcioni račun, bez dodatnih troškova izdavanja i bez naplate članarine. Visa Classic je kreditna kartica Sberbank a.d. Banja Luka, koja nudi mogućnost bezgotovinskog plaćanja roba i usluga na POS terminalima u zemlji i inostranstvu, kao i na internetu uz plaćanje na rate.

 

Važne zajedničke karakteristike kartica

Sve Sberbank a.d. Banja Luka kartice nude: potpunu sigurnost plaćanja obezbijeđenu najsavremenijom čip tehnologijom i verifikacijom putem PIN-a, mogućnost izmjene PIN-a, opciju upita stanja i mini izvod na bankomatima Sberbank a.d. Banja Luka, mogućnost praćenja stanja i transakcije po kartici putem jednog online servisa (Online banking ili mSberbankBL), te mogućnost izmjene dnevnog limita potrošnje po kartici podnošenjem zahtjeva u bilo kojoj od Sberbank a.d. Banja Luka poslovnica.

Sve dodatne informacije o ponudi kartica Sberbank a.d. Banja Luka, kao i o drugim poizvodima se mogu pronaći na internet stranici www.sberbankbl.ba, na bezplatan info telefon 0800 59 999, kao i u poslovnicama Sberbank a.d. Banja Luka.

Pravila Visa nagradne igre kao i detaljne informacije o učešću se nalaze na https://www.visa-promotions.com/mepa/edsba/

           

Kontakt za medije:

Služba marketinga i komunikacija

Jevrejska 71, Banja Luka

Tel.: 051/246-441

[email protected]

 

Trebate pomoć?