Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Obavještenje klijentima i korisnicima

Zaštita i bezbjednost podataka klijenata i korisnika je jedno od glavnih načela misije i vizije Sberbank Banja Luka. Konstantnim i kontinuiranim naporima, bezbjednost i zaštitu podataka klijenata i korisnika podigli smo na nivo strateške funkcije, te shodno tome uočili da se u posljednje vrijeme na nivou regije često pojavljuju lažne poruke, sa ciljem krađe ličnih podataka, koji bi nakon prikupljanja bili zloupotrebljeni. Naime, radi se o različitim formama: elektronska pošta, SMS poruke, objave na društvenim mrežama i slično. Putem ovih lažnih poruka obećavaju se pogodnosti ili navodne pobjede u nagradnim igrama, a sve sa ciljem da primalac postupi nesmotreno i dostavi svoje lične podatke. 

Dostavljanjem svojih ličnih podataka klijenti i korisnici se izlažu krađi identiteta i zloupotrebi od strane kriminalnih lica i grupa. 

Na osnovu svega iznesenog, koristimo priliku da sve klijente i korisnike obavijestimo da Sberbank Banja Luka od svojih klijenata i korisnika nikada nije i neće tražiti pristupne podatke, podatke o računima, kartičnim podacima, niti bilo kakve lične podatke putem elektronske pošte, telefonom, SMS porukama i sličnim kanalima.

Još jednom podsjećamo klijente i korisnike da ne otkrivaju svoje lične podatke, te da nas u slučaju prijema poruke sumnjivog sadržaja, od pošiljaoca koji se predstavlja kao Sberbank Banja Luka, obavijeste na mejl [email protected] ili na besplatan telefon: 0800 59 999.

 

Vaša Sberbank Banja Luka

 

Trebate pomoć?