Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank Banja Luka donirala CTG aparate UKC RS

Nastavljajući praksu društveno odgovornog poslovanja i pružanja podrške lokalnim zajednicama, Sberbank a.d. Banja Luka je donirala dva CTG aparata , za potrebe Klinike ginekologije i akušerstva u Banjoj Luci. Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske prof. dr Vlado Đajić je primio donaciju, koju je u ime Sberbank a.d. Banja Luka, uručio predsjednik Uprave Aleksandar Kesić.

Ovom prilikom, prof. dr Vlado Đajić je izrazio svoju zahvalnost Sberbanci, koja kako kaže, podržava i prepoznaje značajUniverzitetskog kliničkog centra Republike Srpskei pomaže u poboljšanju postojećih uslova za liječenje pacijenata. „Sa ovom medicinskom opremom, koja ima veliku ulogu u prenatalnom perioda žena, svakako ćemo unaprijediti i olakšati naš svakodnevni rad, a ovakve donacije su podrška u dugoročnom razvoju najveće zdravstvene ustanove u Republici Srpskoj“ izjavio je prof. dr Vlado Đajić.

Predsjednik Uprave Sberbank a.d. Banja Luka Aleksandar Kesić, je ovom prilikom rekao da se Sberbank a.d. Banja Luka opredijelila za principe donacija i pomaganja opštinama širom Srpske. „Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo bili u prilici da izađemo u susret i pomognemo Klinici ginekologije i akušerstva u Banjoj Luci, jer time ulažemo u našu budućnost. Donacijom CTG aparata koji je namijenjen za dijagnostičku metodu praćenja stanja fetusa čija je primjena značajno smanjila komplikacije u perinatologiji, dajemo svoj doprinos u cilju poboljšanja uslova njege i pregleda budućih majki. Ova donacija predstavlja samo jednu u nizu naših aktivnosti humanitarnog karaktera i naše društvene odgovornosti, a koje su važan dio poslovanja i korporativne kulture.“, istakao je ovom prilikom Kesić.

 

Sberbank a.d. Banja Luka kao društveno odgovorna institucija, nastoji da lokalnim zajednicama u kojima posluje, izađe u susret i da do znanja u kolikoj mjeri prepoznaje njihove poteškoće.

 

Trebate pomoć?