Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank Banja Luka donirala projektor OŠ „Jovan Cvijić“ iz Banjaluke

Sberbank Banja Luka nastoji da što više bude uključena u aktivnosti zajednice u kojoj posluje i da učestvuje u društveno odgovornim projektima, te je u junu donirala projektor Osnovnoj školi „Jovan Cvijić“ iz Banjaluke, i na taj način obezbjedila savremeniji način odvijanja nastave. 

Milkica Nikić, direktor JU Osnovne škole „Jovan Cvijić“ je u ime škole preuzela projektor, te se zahvalila Sberbanci što je prepoznala njihove potrebe i istakla da će ovaj projektor učenicima omogućiti kvalitetniji i sadržajniji rad. Učenici i kolektiv škole izrazili su zahvalnost Sberbanci za značajan doprinos ovoj školskoj ustanovi u budućnosti, te naglasili da se ova donacija stavlja u funkciju vaspitno – obrazovnog procesa, a sve za dobrobit djece.

Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja naše Banke i važan je dio korporativne kulture, a ove donacije predstavljaju samo neke u nizu naših aktivnosti humanitarnog karaktera, kroz koje možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.

 

Trebate pomoć?