Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank Banja Luka nagradna igra „Provuci i osvoji do 3.000 KM na Visa platnoj kartici!“

Sberbank Banja Luka je u organizovala nagradnu igru pod nazivom „Provuci i osvoji do 3.000 KM na Visa platnoj kartici!“.

Nagradna igra traje do 30. aprila 2017. godine, a pravo na nagradu ostvaruju korisnici Visa Electron ili Visa Classic kartice Sberbank a.d. Banja Luka sa prebivalištem na teritoriji Republike Srpske koji u toku mjeseca obave najmanje jednu kupovinu Visa Electron ili Visa Classic karticom u iznosu većem ili jednakom od 20,00 KM. Nakon svake realizovane transakcije korisnik Visa Electron ili Visa Classic kartice Sberbank a.d. Banja Luka ostvaruje pravo za ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika.

Sberbank Banja Luka će nagraditi šest srećnih dobitnika sljedećim nagradama:

  1. Jedna nagrada u vrijednosti od 3.000,00 KM
  2. Pet nagrada u vrijednosti od 500,00 KM

Izvlačenje srećnih dobitnika će se održati 15. maja 2017. godine u prostorijama banke. Imena dobitnika će biti objavljena do kraja maja.

Više informacija o nagradnoj igri, kao i o drugim proizvodima i uslugama Sberbank Banja Luka je dostupno na internet stranici www.sberbankbl.ba, na broj kontakt centra 0800 59 999 ili u poslovnicama.

 

Trebate pomoć?