Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank Banja Luka SUPER AKCIJA Nenamjenski-zamjenski krediti

Sberbank a.d Banja Luka je pokrenula SUPER AKCIJU nenamjenskih zamjenskih kredita sa kamatnom stopom već od 3.5%.

Osluškujući finansijske potrebe svojih klijenata Sberbank Banja Luka je kreirala kreditnu ponudu sa mnogim pogodnostima kao što su rok otplate do 144 mjeseca, mogućnost osiguranja od rizika bolovanja, nezaposlenosti, smrti i invalidnosti, te niži troškovi obrade kredita.

Izvršni direktor Sberbank a.d. Banja Luka, g-din Sandro Mihajlović je naglasio da je ponuda prilagođena klijentima koji žele refinansirati postojeće kreditne obaveze kako bi time dobili jednu manju ratu, ali i dodatna sredstva na raspolaganje odnosno kako bi rasteretili svoj kućni budžet. „Svjesni smo da živimo u teškim ekonomskim uslovima i okolnostima, te da je našim sadašnjim i budućim klijentima potrebno dodatnog novca. Upravo iz ovog razloga smo pokrenuli SUPER AKCIJU na iznos kredita do 60 hiljada konvertibilnih maraka i sa najnižom kamatnom stopom na tržištu.“ rekao je Mihajlović.

Zahtjev za kredit u okviru SUPER AKCIJE,kao i za sve ostale proizvode Sberbank a.d. Banja Luka je moguće podnijeti online, putem internet stranice banke www.sberbankbl.ba.

Akcija traje do 30. juna 2017. godine, a više informacije o proizvodima i uslugama moguće je dobiti na besplatan broj kontakt centra 0800 59 999 ili lično u poslovnicama Sberbank a.d. Banja Luka.

 

Trebate pomoć?