Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank je proglašena ruskim najvrednijim brendom

Februar 2018. godine, Moskva – Sberbank je jedini ruski brend koji se nalazi u Top 25 najvrednijih bankarskih brendova u svijetu, a shodno godišnjem rejtingu instituta Brand Finance. Institut Brand Finance je vodeći svjetski nezavisni institut za evaluaciju poslovnih strategija sa sjedištem u Londonu.

Sberbank je proglašena najvrednijim ruskim brendom u globalnom Brand Finance 500 poretku. Vrijednost Sberbank brenda je porasla za 27.5% tokom prošle godine.

“Visoka pozicija koju naš brend zauzima u ovom međunarodnom poretku je veliko priznanje za naš cjelokupan tim i potvrda kvaliteta naših usluga. Nova strategija razvoja naše grupacije do 2020. godine uključuje dalje povećanje fleksibilnosti, brzine i orijentacije prema klijentu uvodeći nove tehnologije”, izjavio je ovim povodom Herman Gref, direktor i predsjednik Uprave Sberbank Rusija.

“Ove godine je Sberbank dostigla nevjerovatne rezultate u pogledu vrijednosti brenda i snage istoga. Prednosti brenda su još više prepoznate kao vrijedne povjerenja, a isto je zaključeno na osnovu odlične ocjene u studiji koja je bazirana na broju depozita klijenata. Tehnološke firme zadiru u sektor finansijskih usluga, ali ipak pozicija Sberbank brenda pruža čvrstu osnovu da se banka prilagodi novonastaloj situaciji i nastavi sa vrhunskim rezultatima”, komentarisao je David Haigh, predsjednik Uprave i osnivač Brand Finance plc. “Sberbank je još jednom pokazala svoj međunarodni značaj. Vrijednost brenda je ojačana aktivnom politikom inovacijama, smjelim i pragmatičnim pristupom i sposobnošću pažljivog upravljanja rizicima, kompetentnim oblikovanjem kreditnog portfolija i transformacijom u jedan od najsavremenijih i visoko razvijenih ekosistema u globalnom bankarskom okruženju,” izjavio je Alexey Kovylov, predsjednik Uprave Ruskog saveza komunikacijskih agencija.

Rejting se može pogledati na internet stranici Brand Finance: http://brandfinance.com.

           

Kontakt za medije:

Služba marketinga i komunikacija

Jevrejska 71, Banja Luka

Tel.: 051/246-441

[email protected]

 

Trebate pomoć?