Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

ATOS BANK pred novogodišnje praznike donirala paketiće za najmlađe

ATOS BANK je pred novogodišnje praznike donirala paketiće za najmlađe članove našeg društva. Paketići su donirani Udruženju porodica 4+, Udruženju za pomoć licima sa autizmom "Djeca svjetlosti" kao i Centru za socijalni rad Banja Luka. 

ATOS BANK je i pred sam kraj godine pokazala da su angažmani na projektima društveno odgovornog poslovanja proizvod čvrstog uvjerenja da samo kroz podršku trajnim vrijednostima društva u kome radimo i živimo možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.

 „Veliko nam je zadovoljstvo što smo bili u mogućnosti da obezbijedimo paketiće za najmlađe sugrađane, te da im poželimo srećne predstojeće praznike. Na ovaj način pružamo podršku našim najmlađima kako bi osjetili radost novogodišnjih i božićnih praznika. Nadamo se da smo na ovaj način bar malo uljepšali predstojeće praznike“ izjavili su ovim povodom iz ATOS BANK a.d. Banja Luka.

 

Trebate pomoć?