Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

ATOS BANK omogućila stručnu praksu za studente Ekonomskog fakulteta

ATOS BANK a.d. Banja Luka potpisala je danas Ugovor o obavljanju stručne prakse sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Banjoj Luci. Ugovor o obavljanju stručne prakse ispred ATOS Banke potpisao je Igor Jovičić, predsjednik Uprave dok je ispred Ekonomskog fakulteta to učinio dekan prof. dr. Milenko Krajišnik. 

Ovim Ugovorom studentima III i IV godine studija biće omogućena stručna praksa u okviru koje će imati priliku da steknu svoja prva praktična znanja u finansijskoj instituciji kao što je naša Banka. Studenti će imati priliku upoznati se sa poslovanjem banke, te na taj način steći znanja i iskustvo iz oblasti bankarstva, i istovremeno imati priliku raditi u poslovnom korporativnom okruženju. Učešćem u ovom programu stručne prakse studenti Ekonomskog fakulteta imaće priliku da steknu vještine rada u bankarstvu, te da izgrade profesionalne kompetencije kroz praktičan rad u poslovnom okruženju. 

S druge strane ATOS BANK će imati priliku da studentima predstavi poslovno okruženje, korporativnu kulturu, ali i zaposlene koji sve ove godine doprinose uspješnim rezultatima Banke. 

ATOS BANK a.d. Banja Luka je strateški opredijeljena prema društveno odgovornim projektima, kakav je upravo ovaj u okviru kojeg će Banka studentima omogućiti sticanje novih znanja sprovođenjem stručne prakse. Podrškom projektima koji su usmjereni na mlade ljude, i obrazovanje koje ima jako važnu ulogu u svakom društvu ATOS BANK je još jednom opravdala imidž društveno odgovorne finansijske institucije.

 

Trebate pomoć?