Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank a.d. Banja Luka neometano nastavlja poslovanje i ostaje pouzdan partner svojim klijentima

Uprkos aktuelnim geopolitičkim dešavanjima, koja su prouzrokovala zabrinutost kod naših klijenata, ovim putem ih obavještavamo da Sberbank a.d. Banja Luka posluje neometano, kao i do sada, pružajući sve proizvode i usluge svojim klijentima u standardnom obimu poslovanja.

Sberbank a.d. Banja Luka je banka sa jakom tržišnom pozicijom i izuzetno visokim koeficijentom kapitala i likvidnosti, i posluje pod regulativom i nadzorom Agencije za bankarstvo Republike Srpske, ispunjavajući sve regulatorne zahtjeve. U kontinuiranoj smo komunikaciji sa Agencijom za bankarstvo Republike Srpske, informišući ih o aktivnostima koje preduzimamo u vezi sa novonastalom situacijom.

Želimo istaći da aktuelna ograničenja prema Sberbank nemaju dodatni značajniji uticaj na poslovanje Sberbank a.d. Banja Luka.

Više od 98% svih transakcija Sberbank a.d. Banjaluka i njenih klijenata obavlja se u EUR ili u domaćoj valuti, dok se plaćanja u drugim valutama u međunarodnom platnom prometu odvijaju neometano u redovnom režimu poslovanja.
Svi naši izvori i plasmani su vezani isključivo za klijente iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

Depoziti naših klijenata su sigurni, i osigurani kroz program osiguranja depozita Agencije za osiguranje depozita BiH a klijenti imaju potpuni pristup istim kao i do sada, bilo direktno na šalterima banke ili kroz online usluge elektronskog i mobilnog bankarstva, koje rade u standardnom režimu bez ograničenja.

Imamo potrebne resurse da odgovorimo na sve zahtjeve klijenata, kako za depozitne tako i kreditne proizvode i poslujemo u skladu sa redovno usvojenim poslovnim planovima, gdje ćemo za prva dva mjeseca 2022. godine ostvariti rezultat preko planiranog.

Svjesni smo značajnog broja dezinformacija koje se pojavljuju posljednjih dana  na društvenim mrežama u vezi sa poslovanjem Banke a uslovljeno najnovijim geopolitičkim dešavanjima, te  apelujemo na svoje klijente da nemaju razloga za bilo kakve neplanirane postupke, kao i da se za sve relevantne i istinite informacije obrate nama putem našeg Kontakt centra ili direktno u poslovnicama Banke. 

Nastavljamo da pratimo aktuelna dešavanja i obavljamo svoju redovnu poslovnu aktivnost, ispunjavajući sve zahtjeve svojih klijenata.

 

Trebate pomoć?