Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

IZ SBERBANKE PORUČUJU DA JE BANKA FINANSIJSKI STABILNA I LIKVIDNA

Aleksandar Kesić, predsjednik Uprave Sberbank a.d. Banja Luka, rekao je na vanrednoj press konferenciji koja je održana 01.03.2022. godine da je banka finansijski stabilna i ima dovoljno novca na raspolaganju za sve klijente.

“Nijedan klijent neće biti oštećen. Garantujemo isplatu novca, zato nema potrebe za bilo kakvom panikom, ali vas molimo da nam date 48 sati kako bi funkcionisali u punom kapacitetu te odgovorili na sve vaše zahtjeve”, rekao je Kesić.

Podsjetio je da je, kako bi se dodatno obezbjedilo očuvanje likvidnosti banke i zaštitili depoziti svih klijenata, Agencija za bankarstvo Republike Srpske donijela odluku da ova banka u narednih 48 sati radi u izmjenjenom režimu.

Uspostavljanje reda je potrebno i donijeće efikasnije i brže usluge prema klijentima i produktivnije funkcionisanje u radu banke. Želimo da vratimo dostojanstvo klijentima koji ne treba da stoje u redovima i gužvama. Banka je uvijek pružala kvalitetnu uslugu tako ćemo i nastaviti. Ovih dva dana ili 48 sati koristimo i da konsolidujemo sve svoje kapacitete i osposobimo sistem da funkcioniše na najvišem nivou usluge prema svim klijentima”, rekao je Kesić.

U tom cilju, svim građanima od četvrtka 3.marta biće dostupan besplatan Call Centar broj: 080059999 kao i online formular na www.sberbankbl.ba kako bi dobili svoj termin koji će im omogućiti da dođu brže, jednostavnije do kvalitetne bankarske usluge koja im je potrebna.

Razumijemo paniku i strah klijenata, ali vjerujte banci koja uspješno posluje 20 godina, nije imala nijedan problem, sve obaveze i usluge smo ispunjavali prema klijentima na obostrano zadovoljstvo, tako će ostati i dalje”, istakao je Kesić.

U najkraćem vremenskom roku, a najkasnije do četvrtka svi kanali komunikacije od zvaničnih profila Banke do telefonskih linija će biti potpuno osposobljeni i u funkciji naših klijenata. 

Naglasio je kako svi zaposlenici banke danonoćno rade kako bi ponudili najbolje rješenje u cilju zaštite interesa i zadovoljstva naših klijenata.

Molimo vas da sve informacije pratite na zvaničnim kanalima Sberbanke na kojima ćemo klijente blagovremeno obavještavati o svim informacijama u narednom periodu.

Sberbank a.d. Banja Luka uspješno posluje na tržištu Republike Srpske punih 20 godina, te smo za sve ovo vrijeme sa našim klijentima ostvarili dugoročne poslovne odnose, te konstantno unapređivali poslovanje. I u budućnosti ćemo se truditi da budemo banka koja nikad ne prestaje da razvija sebe i svoje poslovanje za dobrobit klijenata i zajednice u kojoj poslujemo, te ćemo ostati pouzdan i jak partner svojim klijentima.

 

Trebate pomoć?