Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank a.d. Banja Luka uvela Brzi kredit

Sberbank Banja Luka je početkom mjeseca uvela u svoju postojeću, bogatu paletu proizvoda još jedan kreditni proizvod pod nazivom „Brzi kredit“.

Brzi kredit je nenamjenski kredit za klijente koji u Banci svaki mjesec ostvaruju redovna primanja, a koja ne odstupaju u velikom procentu od prosjeka istih u zadnjih šest mjeseci.

Uz kratak rok odobrenja kredita Sberbank nudi i druge pogodnosti kao što su fiksna kamatna stopa, odobrenje uz minimum potrebnih dokumenata, otplata kredita putem trajnog naloga. Takođe po pitanju osiguranja kredita banka klijentima izlazi u susret time što snosi trošak mjenice i ne traži žirante ili polisu osiguranja kao sredstvo obezbjeđenja.

„Svjesni smo da naši klijenti imaju često neplanirane troškove ili druge razloge zbog kojih im je hitno potreban novac. Upravo iz ovog razloga smo kreirali kreditni proizvod Brzi kredit, koji našim postojećim klijentima maksimalno skraćuje vrijeme do dobijanja sredstava.“, izjavio je ovim povodom Sandro Mihajlović, izvršni direktor Sberbank a.d. Banja Luka. On dalje nastavlja: „Potrebno je da klijenti samo jednom dođu u banku, te će nakon razgovora sa Ličnim bankarom informacije o predodobrenju kredita dobiti za 15 minuta. Sredstva se, po dobijanju pozitivnog mišljenja isti dan uplaćuju na račun klijenta.“

 

Trebate pomoć?