Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank novi partner Pika Kartica programa lojalnosti

Uz novog partnera, korisnicima Pika Kartice i do 2.200 bodova

Svečanim potpisivanjem Ugovora o poslovnoj saradnji, okrunjeno je novo partnerstvo Sberbank sa kompanijama Konzum i Super Kartice, koje će donijeti novi i značajno drugačiji pristup bh. građanima i njihovim potrebama, u pogledu atraktivnijih proizvoda i usluga u finansijskom i maloprodajnom segmentu. Ugovor su potpisali izvršni direktor Sberbank a.d. Banjaluka g. Sandro Mihajlović, direktor Sberbank BH d.d. Sarajevo g. Edin Karabeg, direktor Konzuma d.o.o. Sarajevo g. David Dolinar, te direktor Super Kartice d.o.o. Sarajevo g. Boris Barić i tako ozvaničili početak buduće uspješne poslovne saradnje. Isto je prilika da korisnici Pika Kartice, uz sve pogodnosti koje su im do sada pružali partneri, uživaju u izvrsnim pogodnostima koje im donosi novi partner programa – Sberbank.

„Partnerstvo sa Konzumom i ulazak u program lojalnosti pažljivo su planirani u proteklih godinu dana. Sve što smo dogovorili je u interesu naših klijenata, koji mogu očekivati dodatne  pogodnosti kao rezultat ovog partnerstva, a za prvi period su to dodatni bodovi za preusmjeravanje mjesečnih primanja na Sberbank i korištenje zamjenskih ili nenamjenskih kredita.“, izjavio je g-din Sandro Mihajlović.

Sberbank će korisnike Pika Kartice, za početak nagrađivati i do 2.200 bodova, za preusmjeravanje redovnih mjesečnih primanja uz odgovarajući paket računa te za zamjenski ili nenamjenski kredit. Sberbank grupacija, koja posluje na tržištu BiH pod okriljem dva samostalna društva, Sberbank a.d. Banjaluka i Sberbank BH d.d. Sarajevo je članica jedne od najstabilnijih finansijskih institucija u svijetu, nudeći svojim korisnicima proizvode i usluge, zasnovane na najvišem kvalitetu i vrhunskim tehnologijama. Prepoznata od klijenata kao banka koja diktira nove trendove u finansijskom sektoru, Sberbank kontinuirano djeluje u cilju unapređenja svoje ponude, kako bi svojim korisnicima u svakom trenutku pružila vrhunsku uslugu potpuno prilagođenu njihovim potrebama.

„Ulaskom u najmasovniji program lojalnosti u BiH, Sberbank je napravila značajan iskorak u dosadašnjem bankarskom poslovanju na ovom tržištu. Klijentima banke i korisnicima Pika Kartica programa lojalnosti sada se otvaraju nove mogućnosti za ostvarivanje dodatnih
vrijednosti. Današnja svečanost samo je najava početka partnerstva koje će obilježiti segment maloprodaje u godinama koje dolaze“, izjavio je g. Edin Karabeg.
Samo u protekloj godini, Pika Kartica program lojalnosti, dosegnuo je impresivnih 400.000 korisnika. Poslovna godina prepuna izazova donijeti će korisnicima Pika Kartice mnogo noviteta, ne samo u pogledu novih partnera iz nekih drugih oblasti, već i dodatnih pogodnosti. Tako će polovinom godine biti predstavljena kobrendirana platna Pika Kartica razvijena u saradnji sa Sberbank, koja će korisnicima omogućiti ostvarenje dodatnih pogodnosti sakupljanjem bodova u mreži postojećih partnera, ali i plaćanje gdje to požele. Do kraja godine, bit će lansirana i mobilna aplikacija, posebno prilagođena mlađoj skupini korisnika, pomoću koje će se moći sakupljati bodovi, pratiti stanje korisničkog računa i aktuelnosti.

„Za Pika Karticu, početak poslovne godine uz snažnog bankarskog partnera, predstavlja krunu poslovnog uspjeha ostvarenog tokom prve godine poslovanja. Uz novog partnera i dalje širenje mreže partnera, očekuje se dalji razvoj programa i dodatne pogodnosti za naše korisnike“, istakao je g. Boris Barić. 
Uzimajući u obzir dosadašnje rezultate Pika Kartica programa lojalnosti, kao i sve aktivnosti na kojima se trenutno radi uz velike planove za naredni period, Pika Kartica definitivno predstavlja polugu za lojalnost kupaca i jednu od ključnih prednosti svih partnera u programu u odnosu na konkurenciju.

 

Trebate pomoć?