Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Kreiran novi web sajt naše Banke

Nakon opsežne pripreme, investiranja i dosta truda naših stručnjaka, Sberbank a.d. Banja Luka s ponosom predstavlja svoj novi redizajniran web sajt, koji je pokrenut u srijedu 23.12.2015. godine.

Nova web stranica, koja se i dalje nalazi na adresi www.sberbankbl.ba je kreirana tako da svojim posjetiocima donosi potpuno novo iskustvo u korištenju.

Pri samom pokretanju projekta kreiranja novog web sajta Sberbank a.d. Banja Luka je postavljen cilj da pri njegovoj izradi ispoštuje najsavremenije trendove dizajna i funkcionalnosti.

Mirjana Berić, rukovodilac sektora Digitalno i kartično bankarstvo ovim povodom izjavljuje: „Korisnici novog web sajta Sberbank a.d. Banja Luka će se već nakon prvih nekoliko klikova moći uvjeriti u sve prednosti novog dizajna i veoma poboljšano korisničko iskustvo koje on donosi.“ Ona dalje nastavlja: „Jedno od najznačajnijih poboljšanja na novom web sajtu je njegov "responsive" dizajn koji se prilagođava svim rezolucijama u zavisnosti od toga da li mu se pristupa sa računara, laptopa ili mobilnog telefona. Stranica je kreirana tako da na svakom uređaju sa kojeg joj se pristupa omogućuje optimizovano prikazivanje i navigaciju bez nepotrebnog zumiranja i pomjeranja stranice. Ovim je olakšano čitanje i kretanje kroz stranicu što pozitivno djeluje na ukupno iskustvo korisnika u korištenju stranice.“

Prilikom izrade nove stranice primjenjen je drugačiji pristup prezentovanju proizvoda i usluga koji korisnicima omogućava lakše snalaženje i jednostavniji pristup informacijama. Korisnici na jednom mjestu mogu pronaći informacije o svim proizvodima i uslugama banke i lakše odlučiti šta u najvećoj mjeri zadovoljava njihove potrebe.

Pored toga, na novoj stranici je unaprijeđen proces podnošenja online zahtjeva za sve vrste naših proizvoda i usluga. Online zahtjev podrazumijeva da klijent na stranici može popuniti kratku online formu sa kontakt podacima, nakon čega će ga pozvati službenik banke i sa njim ugovoriti sastanak u vrijeme kada to klijentu odgovara.

Redizajnom, implementacijom novih i unaprijeđenjem postojećih funkcionalnosti Sberbank a.d. Banja Luka je dobila modernu i reprezentativnu web prezentaciju koja u potpunosti prati evropske i svjetske trendove i koja je u skladu sa standardima propisanim od strane Sberbank Europe grupacije.

 

Trebate pomoć?