Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank a.d. Banja Luka donirala toplu odjeću za najugroženije

Sberbank a.d. Banja Luka zajedno sa Crvenim krstom Banja Luka realizovala akciju pomoći

Sberbank a.d. Banja Luka je u sklopu kontinuiranih aktivnosti na planu pružanja pomoći najugroženijim kategorijama stanovništva uručila predstavnicima organizacije Crvenog krsta Banja Luka vrijednu donaciju paketa zimske odjeće koja će biti podijeljena onima kojima je najnepohodnija.

Ova humanitarna aktivnost je realizovana kroz proces društveno-odgovornog poslovanja Sberbank a.d. Banja Luka u okviru kojeg se Sberbank u svakom momentu trudi prepoznati potrebu i realizovati najaktuelniju opciju podrške onima kojima je podrška najpotrebnija.

“Svjesni smo da je velikom broju stanovnika neophodna pomoć i upravo zbog toga smo se odlučili da sa početkom prvih hladnih dana realizujemo jedan od projekata pomoći najranjivijim kategorijam. Sasvim smo sigurni smo da će uz posredovanje Crvenog krsta Banja Luka topla zimska odjeća doći u ruke onih kojima je sada najneophodnija i da će im ona bar za nijansku olakšati teške životne okolnosti.”, rekla je Sanja Kurbalija, portparol Sberbank a.d. Banja Luka.

Ona je ovom prilikom precizirala da se u paketima donacije nalaze topli kaputi, jakne, hlače i drugi dodatni zimski odjevni predmeti predmeti, te dodala da će fokus aktivnosti Sberbank a.d. Banja Luka i ubuduće biti na pružanju što više pomoći i olakšavanje životnih neprilika ugroženih kategorija stanovništva širom RS.

Željkica Ilić, sekretar gradske organizacije Crvenog krsta Banja Luka je ovom prilikom istakla da je za ovu humanitarnu organizaciju od velikog značaja kada donatori, poput Sberbanka Banja Luka, prepoznaju njene potrebe i podrže njene kapacitete.

“Ova topla zimska odjeća će biti podijeljena svim mjesnim zajednicama za koje je odgovoran Crveni krst Banja Luka, a koje će shodno lokalnim potrebama iste dijeliti stanovništvu kojem je najneophodnija”, rekla je Ilić.

Ona je ovom prilikom istakla da je svaki vid donacije upućen ovoj organizaciji izuzetno dragocjen i zahvalila se Sberbank a.d. Banja Luka na ukazanoj podršci.

 

Trebate pomoć?