Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank a.d. Banja Luka dobitnik nagrade Zlatni BAM za 2021. godinu

Na manifestaciji "Večer bankara" najuspješnijim bankarskim kolektivima u Bosni i Hercegovini  uručena su tradicionalna bankarska priznanja "Zlatni BAM", koja već 19. godinu, na osnovu godišnjih izvještaja nezavisnih revizora, dodjeljuje finansijsko-poslovni magazin "Banke i Biznis u BiH".

Sberbank a.d. Banja Luka dobitnik je nagrade Zlatni BAM za 2021. godinu, u kategoriji „Poseban doprinos inovacijama u poslovanju sa pravnim licima“.

Sberbank a.d.Banja Luka prati savremene trendove u bankarstvu, sa prioritetom praćenja   tehnološkog razvoja i kontinuiranim radom na modernizaciji i unapređenju poslovanja.

Putem digitalizovanih kanala u našim Samouslužnim zonama, klijentima  želimo omogućiti lakše i jednostavnije korišćenje naših usluga u svakom trenutku, na svakom mjestu, i bez dodatnih troškova 24 časa dnevno.

Samouslužne zone su postavljene u poslovnicama Banke ili na izdvojenim lokacijama u kojima se pored bankomata nalaze i uređaji za polog gotovine za pravna lica i Digitalni šalter.

Na uređajima za polog gotovine za pravna lica, klijenti mogu na brz i pozdan način položiti gotovinu u domaćoj valuti, uz omogućen prihvat papirnog novca i kovanica.

Digitalni šalter omogućava klijentima automatizovano izdavanje standardizovanih potvrda i izvoda, plaćanje računa, i obavljanje gotovinskih transakcija.

Veoma smo sretni i ponosni što je i ovaj aspekt našeg poslovanja prepoznat od strane renomiranog magazina i što smo dobitnici ove nagrade.Ovakve nagrade mogu samo biti dodatna motivacija da i dalje radimo na unapređenju digitalnih usluga, kako bi  klijentima olakšali svakodnevicu i pripremili se za izazove koji nas čekaju u budućnosti” izjavio je Gordan Đukić, direktor prodaje i mreže filijala Sberbank a.d. Banja Luka.

 

Trebate pomoć?