Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank a.d. Banja Luka pomaže opremanje Osnovne škole iz Prijedora

Godinama unazad, Sberbank a.d. Banja Luka se trudi da kroz angažmane na projektima društveno odgovornog poslovanja, pruži podršku lokalnim zajednicama, te je i ovom prilikom učestvovala u nabavci Smart televizora prilikom opremanja Osnovne škole “Petar Kočić” iz Prijedora.

Ova donacija je mali doprinos našoj uspješnoj saradnji. Prije svega veliko nam je zadovoljstvo što ćemo ovom donacijom doprinijeti u praćenju reformskih promjena u obrazovanju i razvoju društva, te kvalitetnijem radu učenikarekao je ovom prilikom Predrag Turudija, rukovodilac filijale Prijedor koji je i uručio ovu donaciju.

Donaciju je ispred škole primila Gorana Bosančić, direktor Osnovne škole “Petar Kočić”, Prijedor, te izrazila zahvalnost Sberbanci što je prepoznala njihove potrebe i dala značajan doprinos ovoj školskoj ustanovi u budućnosti. Naglasila je da će ova donacija zasigurno dati dodatnu motivaciju učenicima i poboljšati kvalitet obrazovanja, te im omogućiti bolji pristup savremenim tehnologijama. 

Društveno odgovorno poslovanje je jedno od osnovnih načela poslovanja Sberbank a.d.Banja Luka, koja će se i u narednim godinama truditi da razumije potrebe lokalne zajednice u kojoj posluje.

 

Trebate pomoć?