Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Slavimo rođendan sa ATOS BANK Visa platnim karticama!

ATOS BANK a.d. Banja Luka u mjesecu maju slavi rođendan, a tim povodom i nagrađuje svoje klijente.

Naime Banka od 23. maja prošle godine posluje pod novim poslovnim imenom ATOS BANK a.d. Banja Luka, a postoji na tržištu Republike Srpske od 1. marta 1999. godine.

„U proslavu rođendana uklopila se i kampanja ATOS Banke i kompanije Visa, koja će trajati do kraja mjeseca juna. Kad je u pitanju rođendanska kampanja, ona će trajati do kraja mjeseca juna, a prvih 2305 klijenata koji u maju i junu potroše 300 KM dobijaju 30 KM na svoj račun. Drago nam je što ćemo upravo rođendan proslaviti uz kampanju saradnji sa kompanijom Visa, te klijente koji u mjesecu maju i junu izvrše plaćanje sa ATOS BANK Visa platnim karticama čeka iznenađenje na računu!“ izjavila je ovim povodom Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija ATOS BANK a.d. Banja Luka.

ATOS BANK a.d. Banja Luka će nastaviti da prati savremene trendove poslovanja, koje konstantno unapređuju a poslovne aktivnosti su usmjerene na konstantan razvoj i digitalizaciju bankarskih usluga, kako bi klijentima bili na raspolaganju 24/7. 

Vaša ATOS BANK a.d. Banja Luka

 

Trebate pomoć?