Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

ATOS BANK za praznike obradovala korisnike Doma penzionera u Banjaluci

ATOS BANK a.d. Banja Luka nastoji da što više bude uključena na polju društveno odgovornog djelovanje, te da na praktičan način pomogne rad institucija u zajednicama u kojima posluje. 

“Povodom uskršnjih i vaskršnjih praznika omogućili smo korisnicima Doma penzionera u Banjaluci da obilježe ove praznike na ljepši i bogatiji način. Kroz našu donaciju zaposleni Doma su zajedno sa korisnicima organizovali kreativnu radionicu farbanja jaja, a korisnicima su uručeni i simbolični pokloni. Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela naše Banke, i važan dio korporativne culture, te smatramo da kroz ovakvu vrstu donacije stvaramo bolje i naprednije okruženje za našu lokalnu zajednicu. Kao društveno odgovorna institucija, nastojimo da izađemo u susret institucijama poput Doma penzionera, te time damo do znanja u kolikoj mjeri prepoznajemo njihove potrebe.” izjavila je ovim povodom Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija ATOS BANK a.d. Banja Luka. 

Donacija ATOS Banke primljena je sa zahvalnošću u Domu penzionera u Banjaluci. 

“Želimo prije svega da se zahvalimo ATOS banci na ovoj donaciji, kroz koju su oplemenili svakodnevnicu naših korisnika i pokazali da su kao finansijska institucija tu kao podrška osoba treće životne dobi. Na ovaj način pokazali su da prepoznaju njihove potrebe i obogatili su i oplemenili život korisnika u Domu tokom praznika.” izjavila je ovim povodom Gordana Lihović, direkor JU Dom penzionera Banja Luka. 

Društvena odgovornost je jedno od osnovnih načela poslovanja ATOS BANK a.d. Banja Luka i važan je dio korporativne kulture, a ovakve i slične donacije predstavljaju samo neke u nizu naših aktivnosti, kroz koje možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.

 

Trebate pomoć?