Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank Banja Luka donirala medicinsku opremu bolnici u Doboju

Sberbank a.d. Banja Luka je donirala medicinsku opremu Službi pedijatrije JZU bolnice „Sveti apostol Luka“, Doboj. Načelnik Službe pedijatrije u Doboju, Prim.dr.Miroslav Jović je primio donaciju, koju je u ime Sberbank a.d.Banja Luka, uručila Mirjana Blagojević, direktor Regionalnog centra Dobojsko – posavski.

Ovom prilikom, Prim.dr.Miroslav Jović je izrazio svoju zahvalnost Sberbanci, koja kako kaže, izlazi u susret i razumije potrebe Službe pedijatrije JZU bolnice „Sveti apostol Luka“, Doboj. „Medicinska oprema koja je donirana su kompresorski inhalatori, digitalni beskontaktni toplomjer i digitalni toplomjeri. Sa ovom novijom opremom sigurno ćemo unaprijediti i olakšati naš svakodnevni rad .“ izjavio je Prim.dr.Miroslav Jović.

Mirjana Blagojević, direktor Regionalnog centra Dobojsko – posavski, Sberbank a.d. Banja Luka, je ovom prilikom istakla da Sberbank Banja luka uvijek nastoji da pomogne opštinama širom Srpske. „Nama je čast i zadovoljstvo što smo bili u prilici da izađemo u susret potrebama Službe pedijatrije JZU bolnice „Sveti apostol Luka“ Doboj, jer time pomažemo najmlađima kojima je pomoć najpotrebnija. Želim da istaknem da će ova donacija omogućiti kvalitetnije pružanje zdravstvenih usluga svoj djeci sa područja dobojske regije. Za Sberbank a.d. Banjaluka angažman na projektima društveno-odgovornog poslovanja proizilazi iz našeg čvrstog uvjerenja da samo kroz podršku vrijednostima društva možemo stvoriti bolje i naprednije okruženje za sve nas.“, istakla je ovom prilikom.

Sberbank a.d. Banja Luka se trudi da stanovnicima lokalnih zajednica u kojima posluje izađe u susret i da do znanja u kolikoj mjeri prepoznaje njihove probleme.

 

Trebate pomoć?