Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

mSberbankBL od sada i za Windows Phone

Aplikacija mSberbankBL dostupna sve većem broju klijenata

Sberbank a.d. Banja Luka je uslugu mobilnog bankarstva proširila i na Windows Phone operativni sistem. Korištenje mSberbankBL usluge je do sada bilo moguće za operativne sisteme Android i iOS, a od sada klijenti Sberbank a.d. Banja Luka imaju mogućnost korištenja mobilnog bankarstva i na Windows Phone operativnom sistemu, što uslugu čini dostupnom većem broju klijenata.

Aplikacija mSberbankBL je objavljena na uobičajenim Market Store lokacijama, Google Play za Android OS, Apple Store za IOS OS i Windows store za Windows Phone, uz mogućnost besplatnog preuzimanja.

Putem aplikacije mobilnog bankarstva mSberbankBL, klijenti Sberbank a.d. Banja Luka imaju mogućnost da na brz, jednostavan i siguran način pristupaju informacijama o svojim računima otvorenim u Banci, kao i da obavljaju mnoge bankarske usluge, poput plaćanja računa, transfera novca između vlastitih računa i transakcija na račune drugih fizičkih i pravnih lica. Kako bi kreiranje novih naloga plaćanja bilo što jednostavnije, aplikacija mSberbankBL nudi opciju snimanja šablona izvršenih transakcija kao i opciju „Ponovi“ prethodno izvršenu transakciju.

Ova inovativna usluga nudi i opciju podnošenja online zahtjeva za kredite, platne kartice, prekoračenje iznosa po računu, kao i za korištenje nekog od paketa računa iz široke ponude Sberbank a.d. Banja Luka. Između ostalog, mSberbankBL korisnicima nudi opciju pregleda kursne liste, informativne kalkulatore štednje i kredita, osnovne informacije i pretragu svih poslovnica i bankomata banke i druge dodatne usluge.

Sberbank a.d. Banja Luka je nedavno u sklopu usluga mSberbankBL i Online Banking uvela i novu funkcionalnost, blokadu platnih kartica. Naime, korisnici ovih usluga sada mogu svoje platne kartice privremeno blokirati putem usluga mSberbankBL i/ili Online Banking samo jednim klikom na taster „Blokiraj“, a u slučaju gubitka, krađe ili sumnje u moguću zloupotrebu kartice/a.

Podsjećamo da je Sberbank a.d. Banja Luka u oktobru 2014. godine uvela mobilno bankarstvo pod imenom mSberbankBL čime je kao prva banka sa sjedištem u Republici Srpskoj napravila ovakav vid inovacijskog iskoraka na tržištu. „Uvođenje mSberbankBL je u tom periodu za nas bio logičan sljedeći korak. Danas nam je jako drago što potrebu za ulaskom u ovu novu eru bankarstva u sve većoj mjeri prepoznaju i naši klijenti, što nam jasno pokazuje i ogroman rast novih korisnika. “Tržište je u velikoj mjeri prepoznalo pogodnosti koje pružamo putem mSberbankBL i Online Banking servisa. To su prije svega značajno povoljnije tarife odnosno značajne uštede za klijente, ušteda vremena jer klijenti ne moraju dolaziti u Banku i čekati u redovima ali i dostupnost Banke 24 sata dnevno.„ izjavio je Sandro Mihajlović, izvršni direktor Sberbank a.d. Banja Luka.

Sve dodatne informacije o mSberbankBL i Online Banking uslugama klijenti mogu dobiti u poslovnicama Sberbank a.d. Banja Luka, kao i pozivom na besplatni broj 0800 59 999 kontakt centra Sberbank a.d. Banja Luka ili na internet stranici banke www.sberbankbl.ba

 

Trebate pomoć?