Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank platna Pika Kartica

NOVE POGODNOSTI ZA KORISNIKE: PIKA KARTICA I SBERBANK LANSIRALI SBERBANK PLATNU PIKA KARTICU

Danas je u Muzičkom paviljonu Staklenac u Banjaluci upriličena konferencija za štampu povodom predstavljanja Sberbank platne Pika Kartice. Predstavnicima medija i poslovnim partnerima, ovom prigodom su se obratili izvršni direktor Sberbank a.d. Banjaluka, g. Sandro Mihajlović, potom izvršni direktor Sberbank BH d.d. Sarajevo, g. Jasmin Spahić, te direktor Super Kartice, g. Boris Barić, predstavivši novi zajednički proizvod Sberbank i Super Kartice –Sberbank platnu Pika Karticu.

Sberbank platna Pika Kartica je istovremeno revolving kartica, kartica za kupovanje na rate i kartica lojalnosti. To je čini jedinstvenim proizvodom na tržištu Bosne i Hercegovine. Nova Sberbank platna Pika Kartica razvijena je u saradnji sa Sberbankom, koja svoje poslovanje zasniva na najvišem kvalitetu usluga i vrhunskim tehnologijama, prateći inovacije, posvećenost korisnicima i progresiji u segmentu pružanja usluga u finansijskom sektoru i Pika Kartice, vodećeg programa lojalnosti u Bosni i Hercegovini, koji danas broji impresivnih 400.000 korisnika. Ova kartica će pružiti krajnjem korisniku mnoge pogodnosti.

„Kako je Sberbank na tržištu prepoznata kao moderna i inovativna banka koja teži usavršavanju svojih proizvoda i usluga, u duhu navedenog kreirana je i Sberbank platna PIKA Kartica. Smatramo da je Sberbank platna PIKA Kartica po svojim karakteristikama jedinstvena na tržištu, te da svojim klijentima nudimo proizvod koji je kreiran kako bi zadovoljio sve njihove finansijske potrebe“ ovom prilikom istakao je g. Sandro Mihajlović.

Ova kartica, omogućit će kupovinu i do 10 rata, bez kamata i bez naknada, kod partnera programa: Konzum, Modiana, Beautique i Intersport.

„Svaka transakcija Sberbank platnom Pika Karticom, korisnicima će donositi duple bodove u Konzumu, Gazprom i NIS Petrol benzinskim stanicama, Modiani, Beautique i Intersportu, tako da će predstavljati najpoželjnije sredstvo plaćanja na prodajnim mjestima partnera Pika Kartica programa lojalnosti!“ istakao je g. Boris Barić.

Ovom karticom, bit će omogućeno i podizanje gotovine na bankomatima, koje se neće dodatno bodovati.

„Danas vam predstavljamo jedinstvenu, prvu istinski kobrendiranu karticu na domaćem tržištu. Pažljivo smo birali vrijednosti Sberbank platne Pika Kartice sa željom da je učinimo nezaobilaznim dijelom novčanika svakog bh. građanina“, izjavio je g. Jasmin Spahić, te naglasio da „Sberbank platna Pika Kartica oduševljava svojim karakteristikama."

Na konferenciji za štampu istaknuto je da će program zlatne i zelene Pika Kartice važiti do 30. juna 2016. godine, nakon čega plaćanje tim karticama više neće biti moguće. Upravo zbog nastojanja da korisnicima osiguraju još bolje uslove plaćanja u odnosu na one koje su imali sa zlatnom i zelenom Pika Karticom, predstavnici Super Kartice i Sberbank grupacije su pozvali sve zainteresovane da postanu korisnici Sberbank platne Pika Kartice i ostvare brojne pogodnosti pripremljene za njih.

 

Trebate pomoć?