Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Pronađite pravog partnera “Za sve planirane i neplanirane situacije”

Ove jeseni odaberite nenamjenske kredite Sberbank a.d. Banja Luka

Možda je pravo vrijeme da se baš ove jeseni odlučite da renovirate stan, zamijenite stari automobil ili napravite novi iskorak u privatnom poslovanju.

Imate neplanirane, a hitne izdatke ili vam možda na početku realizacije planova vaše uspješne budućnosti, nedostaje pouzdan partner. Neko ko želi da vam pruži podršku, a vi još uvijek ne znate ko bi to mogao biti?

Sberbank a.d. Banja Luka je od 15. oktobra počela sa kampanjom  “Nenamjenski krediti” uz moto “Za sve Vaše planirane i neplanirane situacije”. Banka je spremila ponudu nenamjenskih i zamjenskih kredita sa izuzetnim pogodnostima.

 

Najbrža obrada, najniža kamata i mogućnost pauze u otplati

Po kamatnoj stopi koja se kreće već od 4,39%, bez žiranata ili hipoteke i uz obradu kredita u roku od 24 sata Sberbank a.d. Banja Luka Vam nudi mogućnost da brzo i jednostavno ostvarite svoje želje i potrebe i dođete do gotovog novca.

Pored ovoga Sberbank a.d. Banja Luka daje mogućnost da klijenti smanje svoje postojeće obaveze, kreiraju samo jednu do upola manju ratu kao i da dođu do dodatnih sredstva koja su odmah na raspolaganju.

To nije sve, jer kreditna ponuda podrazumijeva: fiksnu kamatnu stopu, mogućnost refinansiranja postojećih kreditnih obaveza, nižu proviziju za obradu kredita za korisnike Sberbank paketa računa, najbržu obradu (sredstva dostupna 24 h nakon kompletiranja zahtjeva za kredit) te mogućnost osiguranja otplate kredita u slučaju nepredviđenih okolnosti.

 

Sve dodatne informacije o ovoj, ali i ostalim ponudama Sberbank a.d. Banja Luka, možete dobiti pozivom na besplatan info telefon 0800 59 999, kao i na internet stranici www.sberbankbl.ba ili u bilo kojoj od poslovnica Sberbank a.d. Banja Luka.

 

Trebate pomoć?