Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Sberbank Banja Luka donirala novac vrtiću za opremanje

U skladu sa vođenjem politike društveno-odgovornog poslovanja Sberbank a.d. Banja Luka je kroz donaciju novčanih sredstva učestvovala u opremanju JU Dječijeg centra Buba-mara, Pale.

Sberbank a.d Banja Luka je i ovaj put prepoznala potrebe najmlađih stanovnika u jednoj maloj lokalnoj zajednici, a sa aktivnostima podrške onima kojima je to najpotrebnije će nastaviti i u narednom periodu.

Gordana Krajišnik, rukovodilac filijale Istočno Sarajevo je istakla da se nada da će djeca sada provoditi još ljepše dane u vrtiću u novo-opremljenoj prostoriji. “Mislim da smo bar u maloj mjeri djeci iz vrtića Buba-mara osvježili prostor u kome provode vrijeme i uče.”, rekla je Gordana Krajišnik.

Slavka Brezo, direktorica JU dječijeg centra Buba-mara Pale se u ime roditelja i djece ovog vrtića, najsrdačnije zahvalila Sberbanci na finansijskoj pomoći. “Mi se već dvije godine intenzivno trudimo da poboljšamo uslove boravka djece u vrtiću Buba-mara. Kako smo povećali smještajne kapacitet sada primamo 220 djece i zaposlili smo dodatnih pet radnika. Veoma smo srećni što je Sberbank prepoznala naš trud i uložila finansijska sredstva za kupovinu opreme, kako bi naši mališani imali bolje uslove boravka i učenja.”, rekla je ona.

Sberbank a.d. Banja Luka će i ubuduće nastaviti da osluškuje istinske potrebe svih kategorija društva i nastaviti sa aktivnostima podrške života u lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj.

 

Trebate pomoć?