Koristimo "cookies" kako bismo unaprijedili funkcionalnost stranice atosbank.ba. Pritiskom na bilo koji link na ovoj stranici prihvatate korišćenje "cookies". Uslovi korišćenja

Otvorena rebrendirana filijala Sberbank a.d. Banjaluka u Prijedoru

Sberbank a.d. Banjaluka je u četvrtak, 03. novembra 2016. godine, uz prisustvo mnogobrojnih klijenata, poslovnih partnera i građana, svečano otvorila prostorije rebrendirane filijale u Prijedoru.

Početak rada rebrendirane i proširene filijale Sberbank a.d. Banjaluka je presjecanjem vrpce ozvaničila Biljana Malbašić, Načelnica Odjeljenja za finansije grada Prijedora. Sberbank a.d. Banjaluka je rebrendiranjem prijedorske filijale nastavila osnaživanje poslovne mreže u regionalnim centrima, te izašla u susret poraslim potrebama povećanja obima poslovanja u ovoj lokalnoj zajednici.

Sandro Mihajlović, Izvršni direktor Sberbank a.d. Banjaluka je ovom prilikom istakao da je rebrendiranje filijale u Prijedoru urađeno po jedinstvenim i modernim stanadardima Sberbank Rusija, te predstavlja novi iskorak ka vremenu savremene poslovnosti. “Početak rada rebrendirane i proširene poslovnice, Sberbank a.d. Banjaluka u Prijedoru, će sasvim sigurno za sve naše sadašnje, ali i nove klijente i poslovne partnere, značiti još kvalitetniji pristup našim uslugama i još bolju komunikaciju sa nama“, rekao je Mihajlović.

On je nagalasio i to da Sberbank a.d. Banja Luka izuzetno cijeni napor koji je grad Prijedor proteklih godina uložio kako bi dobio visoke međunarodne ocjene poslovnosti, te najavio da Sberbank a.d. Banjaluka želi u perspektivi biti sigurna partnerska ruka na putu daljeg razvoja ove regije.

Poslovnica u Prijedoru je u okviru projekta rebrendinga proširena na ukupno 370 kvadratnih metara modernog prostora. Nalazi se na adresi Ugao kralja Petra I Oslobodioca i Nikole Pašića, a otvorena je svaki radni dan od 8 do 16 časova, a subotom od 8 do 13 časova.

Mrežu svih poslovnica Sberbank a.d. Banja Luka možete pronaći na internet stranici banke www.sberbankbl.ba, kao i informacije o proizvodima i uslugama Sberbank a.d. Banja Luka.

 

Trebate pomoć?